Alearga 200 km intre Timisoara si Beius

1Comentariu
Remus Sime aleargă pentru cauza elevilor de la Samuil Vulcan
Remus Sime aleargă pentru cauza elevilor de la Samuil Vulcan
Remus Sime vrea să-i stimuleze pe „vulcanişti ”să învețe cât mai bine și să îi motiveze să-și planifice viitorul.

Crede că este datoria fiecăruia dintre noi să încercăm să dăm ceva înapoi comunității în care am crescut și care ne-a format. Inginerul IT din Timişoara , absolvent al Colegiului Samuil Vulcan Beiuş nu se află la prima încercare de acest fel. Este unul dintre finaliştii maratonului de la Viena 2012. Scopul beiuşeanului Remus Sime este de a colecta fonduri pentru acordarea de burse elevilor buni la învățătură din Colegiul Național Samuil Vulcan Beiuș, Bursele lunare sunt destinate elevilor care au cel puțin media 9.00 pe anul precedent și provin din familii cu venituri modeste.

Investiţie în viitor

Remus a început să alerge ca să se dezmorțească după statul la birou, pe scaun și între patru pereți. „Am găsit un refugiu în alergare, iar acum e viciul care mă ajută să trăiesc frumos. Am simțit nevoia să dau sens părții sportive din viața mea și am hotărât să alerg cu un scop. Așa a apărut ideea de a alerga în scop caritabil. În 2012 am terminat maratonul din Viena, iar datorită donațiilor susținătorilor mei 8 elevi au primit burse anuale, iar alți 12 au primit premii speciale. Anul acesta mi-am propus să alerg 200 de kilometri, iar împreună cu toți cei care cred în demersul meu să ajutăm alți elevi buni la învățătură care provin din familii modeste. Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ”, consideră Remus Sime.

Donaţiile pentru bursele vulcaniştilor se pot face în contul:

Sime Remus IBAN: RO14RZBR0000060014437330 SWIFT: RZBRROBU Raiffeisen Bank, Agenţia Timişoara, Str. Coriolan Brediceanu, Nr. 10. Sprijinul fiecărei persoane sau firme pentru cauza bursierilor de la Samuil Vulcan. va fi făcută cunoscută pe website-ul www.alergpentruocauza.ro, în mass-media şi în cadrul conferinţei de presă organizate cu ocazia anunţării proaspeţilor bursieri ai Colegiului Naţional Samuil Vulcan.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor