bihon.ro Web analytics

Alearga 200 km intre Timisoara si Beius

Remus Sime vrea să-i stimuleze pe „vulcanişti ”să învețe cât mai bine și să îi motiveze să-și planifice viitorul.
Scris de erdei - Remus Sime vrea să-i stimuleze pe „vulcanişti ”să învețe cât mai bine și să îi motiveze să-și planifice viitorul.

Crede că este datoria fiecăruia dintre noi să încercăm să dăm ceva înapoi comunității în care am crescut și care ne-a format. Inginerul IT din Timişoara , absolvent al Colegiului Samuil Vulcan Beiuş nu se află la prima încercare de acest fel. Este unul dintre finaliştii maratonului de la Viena 2012. Scopul beiuşeanului Remus Sime este de a colecta fonduri pentru acordarea de burse elevilor buni la învățătură din Colegiul Național Samuil Vulcan Beiuș, Bursele lunare sunt destinate elevilor care au cel puțin media 9.00 pe anul precedent și provin din familii cu venituri modeste.

Investiţie în viitor

Remus a început să alerge ca să se dezmorțească după statul la birou, pe scaun și între patru pereți. „Am găsit un refugiu în alergare, iar acum e viciul care mă ajută să trăiesc frumos. Am simțit nevoia să dau sens părții sportive din viața mea și am hotărât să alerg cu un scop. Așa a apărut ideea de a alerga în scop caritabil. În 2012 am terminat maratonul din Viena, iar datorită donațiilor susținătorilor mei 8 elevi au primit burse anuale, iar alți 12 au primit premii speciale. Anul acesta mi-am propus să alerg 200 de kilometri, iar împreună cu toți cei care cred în demersul meu să ajutăm alți elevi buni la învățătură care provin din familii modeste. Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României ”, consideră Remus Sime.

Donaţiile pentru bursele vulcaniştilor se pot face în contul:

Sime Remus IBAN: RO14RZBR0000060014437330 SWIFT: RZBRROBU Raiffeisen Bank, Agenţia Timişoara, Str. Coriolan Brediceanu, Nr. 10. Sprijinul fiecărei persoane sau firme pentru cauza bursierilor de la Samuil Vulcan. va fi făcută cunoscută pe website-ul www.alergpentruocauza.ro, în mass-media şi în cadrul conferinţei de presă organizate cu ocazia anunţării proaspeţilor bursieri ai Colegiului Naţional Samuil Vulcan.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Bihon CSM Oradea

  Renasc speranțele la calificare: CSM Oradea câștigă meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász
  CSM Oradea a câștigat cu scorul de 75-58 meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász.

  România

  Incident halucinant: O familie a fost atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Selina și Construcții Bihor, oferte pentru parcarea de pe str. Iosif Vulcan 
  Inițiativa a stârnit nemulțumirea riveranilor, dar petiția lor n-a produs efectele dorite. Primăria a scos la licitație proiectarea și execuția parcării dintre case.

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  PSD și UDMR au blocat reorganizarea de la Școala Francisc Hubic
  Aleșii județeni au respins, pentru a treia oară, aprobarea organigramei Centrului de Cultură al Județului Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Victorie civică la Sântandrei: Justiția spune ”NU” definitiv incineratorului de animale de lângă Palota
  Asociația ”Santandrei Metropolitan Area” (SMA) a reușit să blocheze definitiv prin intermediul justiției înființarea unui incinerator de animale pe raza comunei. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Oradea - Sânmartin - exproprieri în valoare de 2 milioane euro
  Consilierii județeni au aprobat marți culoarul de expropriere pentru drumul de legătură Oradea - Sânmartin. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.