Balul Balurilor 2012 debuteaza vineri in Disco No Problem

Reactualizat la:
Reprezentantii liceelor alaturi de organizatorul Balul Balurilor
Reprezentantii liceelor alaturi de organizatorul Balul Balurilor
Vineri, 20 ianuarie, ora 19:00, porneste un nou sezon de Balul Balurilor in Oradea.

Balul Balurilor este cea mai mare competitie interliceeala din Oradea si se va desfasura, la fel ca in fiecare an, in Disco No Problem. O noua generatie de boboci si de elevi, probe noi cu caracter distractiv si artistic, cantareti, formatii de dans, sportivi, galerii dinamice si tombole sunt doar cateva din ingredientele ce vor da viata Balului Balurilor 2012. 13 licee vor intra in competitie incepand de vineri, Grup Scolar Sanitar Vasile Voiculescu, Colegiul Tehnic Traian Vuia, Colegiul National Partenie Cosma, Liceul Greco Catolic, Liceul de Arta, Grup Scolar Transilvania, Colegiul National Iosif Vulcan, Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, Colegiul National Emanuil Gojdu, Colegiul National Mihai Eminescu, Colegiul Tehnic Alexandru Roman Alesd si Liceul Teoretic Bratca. 

Prima editie Balul Balurilor 2012

Prima editie, cea inaugurala, va convoca toate liceele participante din acest an la o prezentare a bobocilor ce vor lupta sa demonstreze ca liceul lor este cel mai tare. La aceasta editie, bobocii vor avea de trecut peste trei probe. Punctele obtinute vor fi cumulate la clasamentul final. Cele trei probe ale edititei ianugurale sunt: proba surpriza, proba galeriilor si prezentarea bobocilor printr-un moment artistic. (Durata maxima a colajului este de 1’30”, tema la libera alegere, nu este admisa participarea la moment a altor colegi din liceu sau din afara liceului. Se va puncta: creativitatea, costumatia si coloana sonora. Este interzisa utilizarea manelelor, folosirea cuvintelor vulgare in colajul muzica sau prezentarea costumele obscene).

Program Balul Balurilor 2012

Urmatoarele editii se vor desfasura sub format piramidal (+ un baraj al locurilor 3). La fiecare editie liceenii vor fi testati in cadrul celor cinci probe: proba surpriza, proba de aptitudini sportive, proba galeriilor, proba profesorilor si momentul artistic.

Una dintre noutatile fata de editiile precedente este proba profesorilor. “Aceasta proba urmareste dezvoltarea relatiilor profesor – elev. Bobocii vor rezolva aceasta proba cu ajutorul unui profesor. Proba va avea un caracter decent si moral. In cazul in care proba este rezolvata de un profesor ea va fi punctata dublu. In cazul in care bobocii vor rezolva aceasta proba fara ajutorul profesorilor ea va fi punctata normal” a declarat pentru Bihor Online organizatorul Darius Domocos. 

Momentul artistic va avea o durata maxima 5 minute iar temele vor fi date cu doua saptamani inainte de editie. Echipele vor fi alcatuit din maxim de 10 liceeni, din care 2 boboci si 8 elevi din liceul pe care il reprezinta bobocii. Se va puncta: tematica, creativitate, costumatia, coloana sonora si coregrafia. Este interzisa utilizarea manelelor, folosirea cuvintelor vulgare in colajul muzica sau prezentarea de costume obscene.

Premiile pentru ocupantii podiumului constau in aparatura electronica pentru consiliile elevilor si laboratoarele de specialitate, bonuri valorice la magazine de marca si nu in ultimul rand Trofeul Balul Balurilor 2012.

Evenimentul este gazduit ca in fiecare an de Disco No Problem avandu-l ca organizator artistic pe Darius Domocos (coregraf si referent-cultural al Casei Tineretului Oradea) si prezentator pe Mihai Dacin. Darius Domocos mentioneaza ca Balul Balurilor este o competitie care sprijina si promoveaza tinerele talente din liceele oradene, incurajeaza spiritul de echipa si fairplayul. Totodata Balul Balurilor interzice: vulgaritatile, obscenitatile si vandalismul ! Orice echipa care va incalca aceste reguli va fi exclusa din competitie!

Organizatorii doresc sa multumeasca cadrelor didactice implicate, pentru sustinerea elevilor in aceasta activitate extrascolara si totodata sa le ureze concurentilor multa bafta!

Elevii talentati (cantareti, dansatori, sportivi, etc.) care doresc sa intre in programul balului si sa isi promoveze talentul sunt asteptati sa contacteze organizatorul. (tel: 0723 391 792; e-mail: dariusdomocos@yahoo.com sau facebook.com/balulbalurilor)

Traian Vuia a castigat finala Balul Balurilor Oradea 20110Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !