Blue Strings, prima iesire in public

Trupa Blue Strings
Trupa Blue Strings
Recent înfiinţata trupă Blue String va susţine primul concert în deschiderea Balului Bobocilor Liceului „Aurel Lazăr”.

Trupa Blue Strings va cânta în deschiderea Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic „Aurel Lazăr”. Evenimentul va avea loc în 26 ianuarie, de la ora 18:00, în Clubul Blue Monday din Oradea.

Trupa îi are în componență pe Livu Guiaș, elev la Colegiul Naţional „Iosif Vulcan” – chitară solo, Claudiu Ursuța de la Colegiul „Iosif Vulcan” – chitară bass, Kiss Sandor de la Colegiul „Dimitrie Leonida” – tobe și Vasile Todinca de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” – chitară ritmică/voce.

Cei patru tineri vor susține un recital de 20 de minute şi vor interpreta piese celebre, precum: „Iarbă prin păr” – cover după Celelalte Cuvinte, „Hotel Cișmigiu” – cover după Vama Veche, „Amintire cu haiduci” – cover după Valeriu Sterian, „Knocking on Heaven’s door” – cover după Guns N’Roses, „It’s my life” – cover după Bon Jovi.

Încercări

Trupa a fost înfiinţată de Liviu Guiaş la sfârşitul verii trecute. El l-a cooptat mai întâi pe prietenul său Claudiu Ursuţa, iar mai apoi l-a găsit pe Kiss Sandor la tobe.

„Până în septembrie, trupa exista doar teoretic. Nu aveam repetiţii, până când Alex a venit în trupă la voce. Băieţii au repetat o vreme în formula Liviu-chitară, Claudiu-chitară, Alex-voce şi Sanyi-tobe, dar ceva nu mergea bine. Alex a trecut la chitară în locul lui Claudiu, iar Claudiu a trecut la chitara bas. Vocalistul a plecat însă din trupă după câteva săptămâni. După un timp eu l-am înlocuit. Între timp Mark a venit la bass, Claudiu trecând înapoi la chitară ritmică. Până în iarnă am repetat acasă la Liviu. Apoi am propus ca locul de repetiţii să fie o cameră de lângă atelierul casei mele. Propunerea a fost acceptată şi în 27 decembrie 2011, toate instrumentele au fost mutate în noua «sala de repetiţii». Mark, ne-a anunţat că nu mai poate continua din lipsă de timp. Din acest motiv, Claudiu a fost nevoit să treacă iar la bass, iar eu am luat şi chitara ritmică”, a depănat Vasile Todinca naşterea trupei.

C.D.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !