Bucatari romani pentru munca in Germania

1Comentariu
Bucatari romani pentru munca in Germania
Germania are nevoie de 80 de bucătari calificaţi şi 20 de ajutor de bucătari. 

Bihorenii calificaţi în meseria de bucătar sau ajutor de bucătar au şansa de a se angaja în Germania. „Pentru ospătari sunt disponibile 80 de locuri de muncă. Condiţia de bază este cunoaşterea limbii germane – nivel de bază”, ne-a informat Simona Burdean, consilierul Eures de la AJOFM Bihor.

Bucătarii vor lucra la Park Cafe din Munchen şi vor avea ca atribuţii prepararea mâncărurilor conform standardelor companiei.

Condiţii

Principalelel condiţii solicitate de angajator, pe lângă limba germană, sunt: diplomă în bucătărie profesională, artă culinară sau orice alt învăţământ comparabil; competenţe în prezentarea mâncărurilor; cunoştinţe în bucătăria internaţională, în special în cea germană – bavareză. „Este foarte important ca persoanele interesate să fie capabile să lucreze în echipă. Să dea dovadă de flexibilitate, rezistenţă la stres, să aibă abilităţi de organizare şi atitudine pozitivă, să fie capabile să lucreze într-un mediu aglomerat şi să respecte regulile de sănătate, securitate şi igienă”, a subliniat Simona Burdean.

Cei care vor reuşi să se angajeze vor primi între 1.500 şi 2.000 de euro brut pe lună, plus bonusuri scutite de impozite, în funcţie de experienţă şi calificare. Angajatorul poate asigura masa şi cazarea. De asemenea, angajatul beneficiază de un concediu de odihnă de 22 de zile pe an. „Contractul pentru bucătari este e o periadă de 24 de luni, cu posibilitate de prelungire”, a precizat reprentantul Eures.

Pentru ajutor de bucătar sunt disponibile 20 de posturi. Aceştia trebuie să aibă, de asemenea, cunoştinţe de bază de limba germană. Cerinţele postului sunt: practică adecvată şi experienţă de lucru în bucătărie; capacitate de a lucra independent, precum şi în echipa; flexibilitate şi fiabilitate, rezistenţă la stres, atitudine pozitivă; capacitate de a lucra într-un mediu aglomerat; competenţe în prepararea şi prezentarea mâncărurilor, precum şi cunoaşterea şi respectarea normelor de sănătate, securitate şi igienă.

Retribuţia pentru ajutorii de bucătari va fi de 1.200 – 1.400 de euro brut/lună, plus bonusuri scutire de impozit. Contractul este pe o perioadă de 24 de luni, tot la Park Cafe Munchen. „Cei interesaţi de aceste oferte se pot prezenta la AJOFM Bihor cu CV-urile în limba germană”, a explicat Simona Burdean.

D.B.

Factbox

Locuri de munca

20 pentru ajutor bucătar

80 pentru bucătar

22 zile de concediu

24 de luni durata contractului1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor