Bucurie pentru elevii din Mişca

De Crina Dobocan
1Comentariu
Rechizite pentru copiii din Mişca
Rechizite pentru copiii din Mişca - © Foto: Serge Grandvaux

12 francezi generoşi au venit în Bihor pentru a oferi pachete cu rechizite copiilor care provin din familii cu venituri modeste.

Un grup de 12 motociclişti inimoşi din estul Franţei vrea şanse egale pentru toţi copiii. Oamenii au străbătut 1.650 de km (într-un sens) din Franţa până în România pentru a ajuta copiii din Mişca. Membrii ai asociaţiei „Voyages Rendonees Organises A. Moto” (V.R.O.A.M.) din Franţa, ei au donat bani, au cumpărat rechizite şi le-au oferit, ieri, celor 120 de elevi din clasele I-VIII şi 35 de preşcolari din localitatea bihoreană. De aceleaşi daruri s-au bucurat şi copiii din Casa „Samuel” Mişca. Acţiunea de distribuire de materiale şcolare se află la a III-a ediţie.

„Am dorit să le facem o bucurie părinţilor şi copiilor din Mişca. Cred că am reuşit, pentru că am văzut bucuria cu care ne-au întâmpinat. Nu este prima acţiune de acest gen. În anul 2010, 40 de motociclişti au ajuns în acest sat din Bihor şi au făcut donaţii. Au fost primiţi cu multă dragoste de localnici, iar această ospitalitate i-a determinat să se reîntoarcă. Acţiunile au scop umanitar. Cu siguranţă vor continua”, a declarat Serge Grandvaux, creierul acestei acţiuni.

Participanţii la acţiunea filantropică vor să se reîntoarcă în Bihor pentru a ajuta din nou.

Participanţi la acţiunea caritabilă:

1-2. Pienne Christian şi soţia acestuia, Nathalie

3. Schzumi Didier

4. Brossard Jean-Claude

5. Boilon Joseph

6. Weber Jean-Claude

7. Fairise Christian

8. Thellier Paul

9. Gaudron Jean-Marc

10.Chemain Gilles

11. Grandvaux Serge

12. Lieval Jean-Francois1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor