Buhas a depus juramantul

Sorin Buhaş, depunând jurământul
Sorin Buhaş, depunând jurământul
Sorin Buhaş a fost instalat, joi, în funcţia de subprefect de Bihor de către secretarul de stat din MAI, Mihai Capră.

La prezidiul săli mari a Prefecturii au mai luat loc prefectul Gavrilă Ghilea şi preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Ţîrle.

Primari PDL, şefi de instituţii deconcentrate, consilieri judeţeni şi locali, angajaţi ai Prefecturii şi alţi apropiaţi ai partidului de guvernământ au umplut sala pentru a asista la instalarea lui Buhaş.

Buhaş a depus jurământul cu mâna pe Constituţie şi Biblie iar în discursul său inaugurativ şi-a exprimat speranţa, dar şi hotărârea de a-şi onora funcţia.

Atât secretarul de stat Capră cât şi prefectul Ghilea i-au mulţumit fostului subprefect, Adelina Coste, pentru activitatea depusă. „Pentru mine personal ea a fost numărul 1 în Prefectură, ca director al Cancelariei prefectului şi apoi ca subprefect. Eu respect decizia dumneaei de a merge în politică şi sunt convins că va face şi acolo, în continuare, o treabă tot atât de bună”, s-a exprimat Ghilea, adăugând că şi în Buhaş are „toată încrederea”.

Naşul nu era în sală

Un moment interesant a fost acela în care secretarul de stat Capră l-a întrebat pe Buhaş dacă îi este în sală naşul. Întrebarea a fost una cu tâlc, deoarece la bursa zvonurilor se auzea că prefectul Ghilea i-ar fi naş noului subprefect! Sorin Buhaş l-a asigurat însă pe Mihai Capră că naşul nu este în sală „din păcate”. Acest răspuns a fost pe placul trimisului MAI, care a fost vizibil satisfăcut că s-au disipat alegaţiile privind această relaţie naş-fin între prefect şi noul subprefect.

A mai luat cuvântul şi preşedintele CJ Bihor, Radu Ţîrle, care a subliniat strânsa legătură pe care o are cu Prefectura. La finalul discursurilor, Buhaş a primit felicitările de rigoare de la cei din sală, la o cupă de şampanie.

C.C.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !