„Bursă” cu număr de locuri de muncă record

De Dan Birta
4Comentarii
Imagini de la o „bursă” precedentă
Imagini de la o „bursă” precedentă
Peste 1.100 de locuri de muncă vor fi oferite celor interesaţi la „Bursa locurilor de muncă Factor”.


Bihorenii care doresc să angajaze vor avea de unde alege. „Bursa locurilor de muncă Factor”, care va fi organizată vineri, 13 februarie 2013, de la ora 9:00, la Centrul de Afaceri Trade Center Oradea (lângă Lotus Center) adună la un loc 59 de angajatori, care oferă celor interesaţi 1.107 locuri de muncă. „Dintre acestea, 247 de locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare”, a precizat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Este cea mai timpurie „bursă” organizată la Oradea. „Iniţial am crezut că această «bursă» este organizată prea devreme, în prima parte a lunii februarie, dar numărul mare de angajatori prezenţi şi numărul de oferte ne-a convins că nu este aşa”, a explicat directorul executiv al AJOFM Bihor.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Factor – fii activ în oraşul tău”, proiect finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeşte în oameni”. Partenerii AJOFM Bihor în cadrul proiectului sunt SC Active Jobs Consulting Oradea şi SC Mulți Proiect Piatra Neamţ.

Ofertă

Directorul agenţiei bihorene a explicat succesul de care se bucură „bursa” în ceea ce priveşte numărul de locuri de muncă oferite de angajatori, prin mediatizarea acesteia, prin presă, prin fluturaşii distribuiţi, cât, mai ales, prin intermediul reţelei de socializare facebook.
Oferta de locuri de muncă poate fi studiată de cei interesaţi pe reţeaua de socializare amintită. Din ofertă reiese numărul mare de locuri de muncă oferite în domeniul turismului, semn că se apropie primăvara şi societăţile din domeniu se pregătesc de pe acum de sezonul estival. Oferte bogate, atât pentru muncitorii cu înaltă calificare, cât şi pentru persoanele cu studii superioare vin de la firmele din Parcul industrial. Domeniul asigurărilor vine, de asemenea, cu multe oferte pentru cei care vor să câştige conform muncii depuse. Oferte consistente sunt şi pentru agenţii de protecţie şi pază, comercianţi, agenţii de vânzări, specialişti în domeniul IT, muncitori calificaţi în industria mecanică, mecanicii auto, muncitorii în construcţii, medici şi asistenţi medicali, muncitori în domeniul hotelier, etc. Dar cel mai bine este să vă convingeţi la faţa locului.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor