Bursă de job-uri în domeniul IT în Germania

De Dan Birta
Reactualizat la:
1Comentariu
Bursă de job-uri în domeniul IT în Germania
Germania oferă 25 de locuri de muncă în domeniul IT pentru specialişti din România.

Specialiştii români în domeniul IT au şansa de a fi selectaţi pentru a munci în Germania. În acest sens ei vor fi invitaţi să participe la „Noaptea companiilor”, care va avea loc în data de 6.11.2014. La preselecţie pot participa specialişti în domeniul IT, bărbaţi şi femei. Pe site-ul mobilităţii europene, Eures, a fost postată o ofertă de locuri de muncă pentru 25 de persoane cu specializare în IT.

Condiţii

Cei interesaţi trebuie să cunoască la un nivel foarte bun limba engleză, scris şi citit. Cunoaşterea limbii germane constituie un avantaj.

Persoanele preselectate vor fi invitate în perioada 03.11 – 07.11.2014 să se întâlnească cu diverşi angajatori în încercarea de a-şi găsi un loc de muncă. Participanţii la preselecţie trebuie să aibă diplomă de licenţă în informatică, inginerie electrică, matematică, fizică; cunoştinţe în Windows/Linux, Oracle, Access, SQL, C/C ++, Java Script, HTML, UML, MDA, J2EE, retele W – Lan, TCP/IP, protocoale reţea (TCP/IP, servicii web). De asemenea trebuie să aibă excelente abilităţi de comunicare şi capacitate de lucru în echipă. Informaţii despre salarizare nu sunt oferite, dar conform paginilor de specialitate, salariul pentru un începător IT, în Germania, porneşte de la 45. 000 de euro/an. În cazul unui senior salariul ajunge la 80.000 de euro – şi chiar depăşeşte 100.000 de euro brut pe an.

Costurile călătoriei şi cazarea în Germania sunt suportate de organizator, Agenţia Federală de Muncă – Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn. În cazul în care aplicanţii vor fi selectaţi de angajatori, nu vor suporta nici un cost. Cazarea va fi asigurată la o familie gazdă. Informaţii suplimentare la consilierul Eures de la AJOFM Bihor.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor