Burse de performanţe pentru studenţi

De Crina Dobocan
Burse de performanţe pentru studenţi
Universitatea din Oradea va acorda 15 burse de performanţă în valoare de 450 de lei/lună.


Universitatea din Oradea încurajează studenţii care obţin performanţe ştiinţifice, cultural-artistice ori sportive. Astfel, instituţia de învăţământ superior va acorda, pe o perioadă de 10 luni, 15 burse de performanţă, în valoare de 450 de lei/lună, studenţilor la nivel de licenţă şi masterat, începând cu anul II de studiu.

Pentru a beneficia de aceste burse, studenţii trebuie să fi obţinut media generală 10, două semestre consecutiv, să fi participat la sesiuni ştiinţifice, să fi obţinut premii la diferite concursuri. Alte criterii de acordare a burselor sunt: participarea în echipe de cercetare/programe/contracte, susţinerea unor concerte ori recitaluri sub egida unor organisme/instituţii recunoscute, precum şi participarea la campionate europene, mondiale sau olimpice. Bursele de performanţă se pot cumula cu cele de merit, studiu ori ajutor social.

Dosarele se pot depune până în data de 19 octombrie, la secretariatul prorectorului responsabil cu probleme studenţeşti şi servicii sociale (din clădirea rectoratului, etajul III).

La dosar, studenţii trebuie să depune o cerere tip, diplomă/certificat de prezentare/susţinere a unei lucrări ştiinţifice la o manifestare naţională/internaţională, articol/studiu publicat într-o revistă ştiinţifică, diplomă/certificat de prezentare la o expoziţie de pictură/sculptură, artă grafică etc.; – diplomă/certificat de prezentare/obţinere a unui premiu la o manifestare culturală, artistică sau sportivă, adeverinţă de la secretariatul facultăţii în care să se comunice mediile obţinute pe ultimele două semestre şi adeverinţă de student.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !