Capetele de la 20 de oi şi 400 kg de organe, aruncate în Crişul Negru

De Simona Drimbău
13Comentarii
Capetele de la 20 de oi şi 400 kg de organe, aruncate în Crişul Negru
În vecinătatea locului nu există abatoare sau ferme, de aceea anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca animalele să fi fost furate din vecinătate şi sacrificate.

În dimineața zilei de duminică, 11 august, angajaţii formaţiei Tinca din cadrul ABA Crişuri s-au autosesizat faţă de un fenomen greu de descris în cuvinte: organe de animale plutind pe Crişul Negru.

„Am dispus ca echipa laboratorului să se deplaseze pe teren, pentru a preleva probe din apă. Întrucât avem de-a face cu o situaţie delicată, am mobilizat utilaje pentru a scoate organele deversate în apă. Am anunţat postul de poliţie din localitatea Uileacu de Beiuş, pentru a identifica cât mai repede făptuitorul”, a precizat Sorin Guler, directorul ABA Crişuri.

Sub îndrumarea medicului veterinar din localitate, organele au fost estimate la 400 kg, iar pieile şi capetele provin de la 20 de oi. S-au găsit inclusiv mai multe crotalii care vor ajuta la identificarea animalelor.

Angajaţii ABA Crişuri au fost ajutaţi în demersurile lor şi de angajaţii primariei Uileacu de Beiuş. În acest, caz poliţia început cercetările în vederea identificării făptuitorilor.

De menţionat este faptul că în vecinătatea locului nu există abatoare sau ferme, de aceea anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca animalele să fi fost furate din vecinătate şi sacrificate.

Angajaţii ABA Crişuri au pregătit gropi speciale pentru depozitarea organelor culese cu excavatorul din râu. JB – S.D.13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor