Caravana „Cif Curăță România” face a treia oprire din campanie la Oradea, unde va înfrumuseța pasajul pietonal de pe bulevardul Dacia

3Comentarii
Caravana „Cif Curăță România” face a treia oprire din campanie la Oradea, unde va înfrumuseța pasajul pietonal de pe bulevardul Dacia
Lucian Mîndruță și bloggerița orădeancă Iulia Andrei, alături de voluntarii Cif, vor curăța pasajul pietonal de pe bulevardul Dacia.

Sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 11:00, caravana „Cif Curăţă România” se va afla la pasajul de pe bulevardul Dacia. Pentru a contribui la starea de bine a comunităţii locale, vor curăța și înfrumuseţa pasajul, redându-i strălucirea.

Campania organizată de Cif se desfășoară pentru al cincilea an consecutiv, iar scopul acesteia este de a îmbunătăți calitatea vieții românilor prin curățarea și înfrumusețarea locurilor care sunt importante în comunitățile locale. Oorașele de anul acesta sunt Iași, Sinaia, Oradea și Drobeta Turnu Severin, iar oamenii au putut vota care loc să fie curățat, din două propuse, pe cel preferat. Cei care si-au dorit să se și alăture acestei inițiative, s-au putut înscrie în cursa pentru o excursie gratuită în unul din cele 4 orașe, singura cerință fiind implicarea în acțiunea de curățenie.

Mai mult, la fiecare oprire din orașele din campanie, sunt așteptați și voluntari care să se alăture echipei Cif, motiv pentru care orădenii care vor trece pe bulevardul Dacia sâmbătă și își vor dori să se facă curățenie, sunt bineveniți. În semn de mulțumire, aceștia vor primi cadouri și produse Cif din partea organizatorilor.

„Știm cât de important este mediul în care locuim şi cu toţii ne dorim să trăim în locuri cât mai frumoase, căci acestea ne oferă permanent o stare de bine. Tocmai de aceea, Cif își continuă misiunea, printr-un îndemn la implicare activă în acţiunile de curățare și înfrumusețare a spațiilor publice. Dacă anul trecut ne-am ocupat să curățăm obiective turistice din diferite orașe ale țării, anul acesta ne-am propus să readucem curăţenia acelor locuri funcţionale sau cu o însemnătate aparte pentru comunităţile locale, împreună cu toţi românii care îşi doresc să susţină misiunea Cif. Ne dorim ca românii să fie mereu mândri de locurile de care aparțin și îi încurajăm să călătorească în țară, tocmai pentru a vizita astfel de oraşe deosebite, precum cele pe care au ocazia să le descopere în campania noastră”, a declarat Andra Sima, Brand Building Category Manager – Household Cleaning, Unilever.

„Anul trecut am curățat o fântână, un tren, o casă de cultură, dar mai ales, am curățat praful de pe cheful de treabă al câtorva zeci de oameni. Oamenii care m-au ajutat la curățenia din 2017. Sunt mândru de voluntarii noștri și sper că acasă la ei au dus exemplul mai departe și altora. Anul acesta? Anul acesta ne întoarcem mai mulți și mai harnici. Avem mai multă Românie de scos la lumină, avem alte orașe, alte locuri și mai ales, sper să avem mai mulți oameni care ne urmează exemplul. Pentru că nu putem face curat peste tot, dar putem să-i facem atenți pe oamenii mulți care își doresc o țară mai curată. Hai cu noi să fim scânteia de la început!”, a spus Lucian Mîndruţă, Ambasador „Cif Curăţă România!”.

Implică-te și câștigă

Aceia care își doresc să se implice în acțiunile derulate de Cif, pot câștiga o excursie într-un oraș din România, unde modalitatea de plată este reprezentată de implicarea în acțiunea de curățenie.

Cei interesaţi pot accesa pagina de Facebook Cif www.facebook.com/CifRomania sau aplicația de concurs. Până pe data de 21 mai sunt deschise înscrierile pentru Drobeta Turnu Severin (1-3 iunie), unde au fost propuse pentru a fi curățate Fântâna Cinetică sau Amfiteatrul (Scena Crișan). Locurile propuse pentru înfrumusețare pot fi votate pe pagina de Facebook Cif.

Mai multe detalii cu privire la criteriile de vot, înregistrare şi jurizare, oraşele înscrise în campanie, anunţarea câştigătorilor şi desfăşurarea acţiunilor de curăţare sunt disponibile în regulamentul oficial al campaniei.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor