Care e rolul inovației în dezvoltarea unei afaceri? Află la BizTech 2012! (P)

Reactualizat la:
Care e rolul inovației în dezvoltarea unei afaceri? Află la BizTech 2012! (P)
În perioada 27-28 septembrie în Oradea va avea loc evenimentul de business și tehnologie al anului în Transilvania: BizTech 2012. Organizat cu scopul de a facilita o legătură constructivă, durabilă și de a pune bazele unui parteneriat între cele mai mari companii de IT din România și mediul de afaceri regional, respectiv mediul de învățământ public.

Temele principale ale evenimentului sunt centrate în jurul ideii de inovare în educație și în tehnologie. Peste 60 de specialiști IT vor prezenta noile soluții și produse IT care pot facilita atât procesele într-o companie, dar și comunicarea internă și externă. Totodată, peste 20 de speakeri din sfera managerilor de top, antreprenorilor și consultanților vor susține prezentări și workshopuri despre fiscalitate, proiecte de cercetare-dezvoltare și inovare, programe gratuite dedicate tinerilor din licee și universități.

Întrucât inovația e un cuvânt cheie în dezvoltarea unei companii, indiferent de dimensiunea sa ori de contextul economic, Cristian Popescu, General Manager Cisco România, va sublinia rolul inovației și al tehnologiei în evoluția unei afaceri într-un mediu economic supus unor multiple provocări, constant aflat într-un proces de schimbare. Sesiunea de inovare din cadrul BizTech 2012 va fi moderată de Oana Mudura, managerul stației Digi 24 Oradea.

Pentru că o companie se dezvoltă mai ușor odată datorită unei comunicări eficiente, atât internă cât și externă, Tudor Galoș, Consumer Marketing Manager al Microsoft România va susține o prezentare despre controlul prezenței online în epoca 2.0. Practic veți avea ocazia de a afla cum vă puteți transforma angajații în evangheliști ai produselor și serviciilor pe care le oferiți, menținând totodată un control al securității și a mesajelor pe care aceștia le propagă. Despre securitatea informațiilor într-o companie, excelența tehnologică și inovarea ca motoare într-o afacere internațională, va vorbi și Teodor Cimpoeșu de la Kaspersky Lab România. La ce riscuri sunt expuse infrastructurile și serviciile IT interne, ce soluții de protejare a datelor există și cum pot fi administrate echipamentele și angajații mobili fără a risca securitatea companiei sau flexibilitatea.

În ceea ce privește sesiunea de Resurse Umane, moderată de Ligia Oala, responsabil de comunicare în cadrul Junion Chambers Oradea, veți putea afla cum puteți beneficia de avantajele oferite de „Generația Y”. Tinerii născuți între 1980 și începutul anilor ’90 reprezintă generația tinerilor care au crescut odată cu progresul tehnologiilor care și-au pus amprenta asupra caracterului și educației acestor tineri. De la Luminița Popa, director general Resurse Umane Active Job Consulting, veți afla care sunt provocările departamentului de Resurse Umane în ceea ce privește generația Y și care e mediul de lucru potrivit pentru acești tineri.

Silviu Hotăran, „antreprenor în educație” va detalia care sunt pașii pentru schimbarea și dezvoltarea oamenilor, a echipelor și organizațiilor apelând la programe de training și coaching. Fostul General Manager Microsoft România propune un proiect complex orientat pe obiective, menit descoperi și dezvolta talentele din oamenii de lângă noi.

Despre toate acestea și multe alte aspecte din sfera afacerilor și tehnologiei veți avea ocazia de a afla în cadrul BizTech 2012, evenimentul de business și tehnologie al anului în Transilvania.

Accesul la BizTech se face pe bază de invitație. Pentru detalii accesați site-ul oficial: http://www.cg-hitech.ro/portal/biztech.html

Taguri: