Câștigă o invitație dublă la concertul Luna Amară

Reactualizat la:
Câștigă o invitație dublă la concertul Luna Amară
Bihon.ro, în parteneriat cu Backyard Acoustic Season, îți oferă șansa să câștigi o invitație dublă la concertul Luna Amară din Oradea.


Luna Amara deschide seria de concerte Backyard Acoustic Season din Oradea pe 10 iunie în Parcul Cetății Oradea.

Anul trecut, seria de concerte Backyard Acoustic Season a adus laolaltă 16 artiști și formații în opt concerte acustice, pe timp de vară, într-un spațiu urban alternativ din inima Bucureștiului. În acest an, conceptul Backyard Acoustic Season se extinde, noi serii de concerte urmând să aibă loc la Timișoara și la Oradea!

Trupa Luna Amară va deschide seria de concerte acustice pe 10 iunie în Parcul Cetății Oradea.

Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Backyard Acoustic Season la Oradea va avea loc în Parcul Cetății Oradea, iar programul concertelor este următorul:

☀ 10 iunie: Luna Amară
☀ 1 iulie: Implant Pentru Refuz
☀ 8 iulie: Ada Milea & Alexander Bălănescu – „The Island”
☀ 22 iulie: Travka
☀ 5 august: The Mono Jacks
☀ 19 august: Robin and the Backstabbers
☀ 2 septembrie: byron
☀ 17 septembrie: Coma

Extragerea câștigătorului va avea loc joi, 8 iunie. Câștigătorul va fi contactat telefonic, iar numele va fi postat pe pagina concursului.

Câștigătorul invitației duble este Busila Adrian.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !