Certificat anti-mită

De Simona Drimbău
Reactualizat la:
Adrian Chesnoiu
Adrian Chesnoiu
AFIR este prima instituție publică care a obținut certificarea internaţională pentru standardul ISO 37001:2016, aplicabilă sistemului de management anti-mită.

„Suntem prima instituție publică din România care obține această certificare importantă a sistemului de management ISO 37001 din partea RINA SIMTEX, fiind un standard de referință care asigură un set de bune practici cunoscute atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Sistemul de management implementat la nivelul Agenției, care ne-a permis obținerea acestui standard de calitate a actului administrativ, are ca principal obiectiv scăderea continuă a riscurilor de mituire, atât în cadrul instituției, cât și în raport cu colaboratorii săi.

În acest sens, sistemul încurajează și promovează o cultură instituțională adecvată, menită să descurajeze orice potențiale fapte de mituire și instituie un set de reguli și criterii anti-corupție care să fie respectate în toate activitățile în care este implicată Agenția.

Am dorit să obținem acest certificat pentru a adăuga încă un aspect pozitiv în construcția unui parteneriat de încredere cu beneficiarii noștri. Consecința directă a dobândirii acestui certificat este creșterea încrederii partenerilor în Agenţie, inclusiv a organismelor europene”, a menționat directorul general al AFIR, Adrian Chesnoiu.

Astfel, conducerea AFIR și-a reafirmat angajamentul său pentru îmbunătăţirea continuă a eficacităţii sistemului de management, având ca obiectiv principal prevenirea și combaterea practicilor de mituire.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !