Cheseli, bagat la mijloc

În raportul Curţii de Conturi ce are ca obiect situaţia contractului de lucrări de la Muzeu, apare la un moment dat numele directorului tehnic al Consiliului Judeţean, Filip Cheşeli.

Numele acestuia apare în document, într-o lumină care nu-l avantajează, în chestiunea lucrărilor pe care Radu Tirle afirmă că Selina le-a încasat, dar nu le-a mai executat. „În răspunsul dat la nota de relaţii solicitată (Cheşeli – n.r.) arată că situaţiile de lucrări au fost confirmate de către dirigintele de şantier H-Proiect SRL Baia Mare, ceea ce nu îl exonerează de răspunderea pentru folosirea eficientă a fondurilor de investiţii”, se arată în raportul Curţii de Conturi.

Aşadar, în problemele pentru care Radu Tirle a reclamat penal atât executantul cât şi dirigenţia de şantier, implicat e şi directorul său tehnic, care, pare-se, a avut încredere totală în dirigenţia de şantier. Această dirigenţie a fost angajată de Consiliul Judeţean după ce preşedintele Radu Tirle reziliase contractul cu prima firmă de dirigenţie – cea a lui Jakabffy – pe care a acuzat-o, la fel cum se întâmplă acum, cu firma băimăreană, că ar fi lucrat pe-o mână cu Selina, în detrimentul CJ Bihor.

C.C.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !