În urma atacurilor care au avut loc la 13 noiembrie în capitala Franţei, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a activat, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, celula de criză a MAE.
Ziua Limbii Maghiare este marcată pe 13 noiembrie după ce președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul care promulgă legea.
powered by Surfing Waves
BIHON Ştirile judeţului Bihor
După aproape 15 ani, Ministerul Sănătății a actualizat normele de igienă pentru saloanele de înfrumusețare, tatuaj, piercing și implantare dermală.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Municipalitatea orădeana a fost atacată de hackeri la finalul săptămânii trecute.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Povestea noii piese a artistului a pornit de la un cadou muzical din partea unui vechi fan.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Vintage Garden Fair de la Moszkva Cafe a venit în sprijiul cazului Vivienei Kiraly.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Drumul Expres, Podul „Prezan” din Dragoș Vodă sau Podul „Sovata” din Ioșia, sunt câteva din inițiativele edilitare care, în ciuda cârcotașilor ce nu vroiau să le vedeau utilitatea, și-au vădit totuși importanța, la scurt timp după inaugurare, prin gradul lor mare de folosință.
3
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Conducerea Consiliului Județean Bihor a prezentat bilanțul pe 2023, în cadrul unei conferințe de presă.
3
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, și reprezentantul companiei SC Dumexim SRL au semnat săptămâna aceasta, contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul de Specializare Inteligentă Beiuș.
1
BIHON Ştirile judeţului Bihor
Probabil în 9 din 10 gospodării încă se mai regăsește cafetiera clasică a cărei rezervor se umple cu apă, se pun câteva lingurițe de cafea măcinată în sită și se pune pe aragaz până când dă apa în clocot.
1
România
Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Floriilor.
BIHON Ştirile judeţului Bihor
De post sau cu carne, cu cartofi sau cu urdă, cu păsat sau cu razalăi, în foi de varză, leuştean, lobodă, măcriş sau podbal, în frunză de tei sau de dud, sarmalele sunt, în România, un preparat culinar cu o diversitate de reţete şi denumiri, precum piroşte, curechi, purcei, găluşte, păpuşi, pumni, broboade sau cuiburi.
1