Clubul Avenue a fost inchis pentru 30 de zile

De Cristina Ghilea
5Comentarii
Clubul Avenue a fost inchis pentru 30 de zile
Poliţia locală a dat, din nou, iama prin cluburile orădene şi a închis, din cauza zgomotului clubul „ AVENUE” de pe strada Vasile Alecsandri.

Acesta este unul dintre cele mai „de fiţe” localuri din suita de cluburi de pe strada centrală, numită şi „Dorobanţi”-ul Oradiei. Închiderea acestuia vine la trei luni după ce un alt culb orădean, Moszkva , a fost tras pe dreapta pentru o lună din cauza reclamaţiilor obsesive a unui vecin.

„Pe parcursul anului 2013, la Dispeceratul Poliţiei Locale Oradea au fost înregistrate apeluri telefonice, precum și sesizări scrise, privind tulburarea ordinii şi liniştii publice de către clubul „AVENUE”, situat pe strada Vasile Alecsandri nr. 5. În urma celor 9 apeluri telefonice au fost întocmite 4 procese verbale de contravenţie, aspecte constatate de către Poliţia Locala Oradea, iar în data de 18.05.2013 Poliţia Municipiului Oradea a aplicat o sancţiune societăţii SC Dorobanţilor Entertaiment SRL, deţinătoarea clubului Avenue, pentru încălcarea în mod repetat a dispoziţiilor legale privind liniştea locatarilor din imobilele învecinate localului mai sus amintit”, anunţă Primăria printr-un comunicat de presă.

„Poliţia locală a aplicat ultima amendă vineri, cu valoarea de 800 de lei. Sâmbătă, Poliţia Municipală le-a mai dat o amendă de 1.500 de lei. De la începutul anului noi le-am mai dat trei amenzi, în urma celor nouă sesizări primite verbal şi una în scris. Acestea provin de la mai multe persoane, pentru că şi cele două măsurători a nivelului de zgomot au fost făcute la adrese diferite”, ne-a spus Alexandru Laza, directorul executiv al Poliţiei Locale.

Cu măsurători

Suspendarea activităţii clubului vine după ce agenţii Poliţiei Locale din cadrul Compartimentului Control Comercial au efectuat împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Bihor, acţiuni de determinare a nivelului de zgomot la imobilele învecinate Clubului AVENUE. „Menţionăm că, de fiecare dată, în cadrul celor 2 determinări nivelul maxim de zgomot admis a fost depăşit. Prin urmare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată, precum şi a Ordonanţei de Guvern nr. 99/2000 , dar şi a Legii nr. 215 din 2001, se dispune suspendarea pe o perioadă 30 de zile, începând cu data de 24.05.2013 a activităţii clubului Avenue- situat în Oradea pe str. Vasile Alecsandri nr.5”, se arată în comunicat.

Municipalitatea anunţă că, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Bihor, continuă acţiunile de determinare a nivelului de zgomot la agenţii economici dar şi la alte suse de zgomot deranjante. 

 5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor