Cupa Emfextrem, la Stana de Vale

De Veronica Bursaşiu
Cupa Emfextrem, la Stana de Vale
Evenimentul are loc în perioada 1-3 martie, iar numărul piloţilor de clasă C (hobby) care se pot înscrie în concurs este limitat la 40.

Competiţia de snowcross se află la cea de-a III-a ediţie. Organizator al evenimentului este Clubul Sportiv Bihor Apuseni, iar traseul concursului este unul montan, în Staţiunea Stâna de Vale. Cazarea participanţilor se va face la Hotel Iadolina din Stâna de Vale, rezervări se pot face la tel. 0744599334. Traseul pentru calificări şi concurs este transpus pe GPS. Participanţii trebuie să aibă echipament obligatoriu pentru echipă: GPS, cablul pentru date al GPS-ului, un set de baterii‚ lopată, lanternă, 10 metri de cordelină sau buclă de coardă.

Fiecare pilot este obligat să fie echipat cu cască de protecţie, ochelari sau cască cu vizieră, mănuşi de protecţie, bocanci de iarnă şi costum de iarnă: pantalon şi geacă. De asemenea, participanţii trebuie să prezinte cererea de licenţiere semnată şi ştampilată. Participarea piloţilor la competiţie este pe propria răspundere. Organizatorul îşi declină orice răspundere pentru daune suferite în cazul accidentelor pe parcursul competiţiei, responsabilitatea căzând asupra celor ce le-au provocat.

 

FACT BOX

PROGRAM DESFĂŞURARE

Cupa EMFEXTREM, IZVORUL MINUNILOR

 

Vineri

Ora 16.00-21.00 înscrieri şi secretariat

Ora 21.00 – 22.00 – şedinţa tehnică

 

Sâmbătă

Ora 10.00 – pregătire pentru start

Ora 10.30- start în calificări

Ora 18.00 – 20.00 – stabilirea clasamentului

 

Duminică

Ora 8.00- start în concurs în ordinea calificărilor

Ora 17.00 -18.30 stabilirea clasamentului şi premierea participanţilor

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !