Cursuri intensive de limba franceză

De Crina Dobocan
Cursuri intensive de limba franceză
Iubitorii limbii franceze mai au la dispoziţie câteva săptămâni pentru a se înscrie la Cursurile intensive de limbă franceză susţinute de vorbitori nativi.

Cursurile sunt organizate de Departamentul de Limba şi literatura franceză-germană din cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii din Oradea în cadrul Şcolii de vară „Campus d’été”. Evenimentul se află la a III-a ediţie şi se va derula în perioada 17-28 august 2015, la sediul Facultăţii de Litere din Oradea.

Organizatorii Şcolii de vară „Campus d’été” oferă 30 de locuri. Obiectivul şcolii este promovarea limbii franceze, având ca public ţintă adulţi din diferite domenii de activitate, dornici să înveţe sau să-şi amelioreze nivelul de limbă franceză. Programul se adresează, de asemenea, elevilor de liceu din toate clasele şi studenţilor, precum şi candidaţilor la admiterea din iulie 2015 care confirmă ocuparea locului obţinut în urma admiterii.

În cadrul şcolii de vară „Campus d’été” vor exista două ateliere: unul pentru începători şi altul pentru nivelul intermediar. Împărţirea în grupe de lucru se va face în prima zi de curs printr-un test. Atelierele sunt gândite pe teme de interes general şi sunt organizate astfel încât să îmbine plăcerea de a învăţa cu eficienţa. Cursurile vor aborda şi diverse aspecte ale culturii şi civilizaţiei franceze, o atenţie deosebită fiind acordată tehnicilor de predare interactivă. Participarea cu succes la cursuri va fi atestată printr-o diplomă de participare.

Şcoala de vară se adresează tuturor persoanelor care doresc să aibă un start bun în învăţarea limbii franceze pentru comunicarea de zi cu zi. Marele beneficiu al participării la aceste cursuri este dat de prezenţa profesorilor vorbitori nativi de limba franceză care vor crea o atmosferă propice pentru o învăţare intensivă şi eficientă.

Taxa de participare este de 450 de lei, iar sesiunea de înscrieri se va încheia în 15 august. Cei interesaţi să obţină mai multe informaţii în acest sens le pot găsi online, la adresele: http://litere.uoradea.ro/, https://www.facebook.com/francezalitereoradea?ref=hl şi https://www.facebook.com/events/663617660450927/ ori la numerele de telefon: 0746.554.554 şi 0770.162.124.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !