Dosarea verificale la Casa Verde

Urmează a se afişeze o nouă listă cu dosarele aprobate în cadrul programului.

În perioada următoare urmează să se afişeze cea de a doua listă cu dosarele aprobate depuse anul trecut în cadrul programului Casa Verde. La sfârşitul anului trecut a fost aprobate primele 150 dosare de către Administraţia Fondului pentru Mediu Bucureşti (AFM).

Dosare

Analiza şi evaluarea dosarelor de finanţare se derulează în ordine alfabetică pe judete şi ordine cronologică pentru înregistrările din acelaşi judeţ. Astfel, până în prezent s-au analizat dosarele depuse în data de 1 iunie 2011. „Listele cu persoanele acceptate sau respinse afişate în data de 22 noiembrie se găsesc pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu www.afm.ro”, a precizat Loredana Ţîrţ, purtătorul de cuvânt al APM Bihor.

Conform statisticilor APM bihorenii au depus în cadrul sesiunii din acest an 1.130 de dosare de finanţare. Dintre acestea 150 au fost probate până în prezent, 48 de dosare au fost respinse şi două au fost retrase. Solicitanţii care se regăsesc pe lista dosarelor respinse pot depune în termen de 10 zile de la afişarea pe site www.afm.ro contestaţii (însoţite de actele justificative), la sediul APM Bihor respectând cele prevăzute în ghidul de finanţare.

Administraţia Fondului pentru Mediu – Bucureşti finanţează cheltuielile eligibile efectuate după data semnării contractului de finanţare nerambursabilă, dar nu mai mult de suma prevăzută în contract.

Ulterior verificării şi stabilirii documentelor aferente cererii de tragere, personalul AFM sau reprezentanţii instituţiilor desemnate pentru controlul Programului „Casa Verde” pot efectua o vizită la punctul de lucru unde se implementează proiectul. Beneficiarul este obligat să prezinte toate documentele solicitate care au legătură cu proiectul o dată cu efectuarea controlului.

S.Al.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !