„Efectul Halep” la Vaşcău

De Gavril Nutiu
„Efectul Halep” la Vaşcău
Proiectul „Tenis de câmp în sate şi comune din Bihor” a poposit la Vaşcău, unde 30 de copii i-au aşteptat la sala de sport pe antrenorii voluntari veniţi să-i iniţieze în tainele sportului alb.

„Emoţia a fost foarte mare de ambele părţi. Pentru copii pentru că au venit antrenorii de la Oradea să-i înveţe tenis, pentru noi că un număr atât de mare de copii au venit pentru a descifra tainele acestui frumos sport”, a afirmat directorul CS Voinţa, Mircea Drăgoi, unul din iniţiatorii proiectului de voluntariat, sprijinit de CJ Bihor, în colaborare cu FR de Tenis. La antrenamentele de la Vaşcău au mai participat Teodora Burz, profesoară de educaţie fizică la Şcoala „Nicolae Bogdan” din Vaşcău şi Marius Crişan, profesor de sport la Budureasa. „A predominat buna dispoziţie pe toată durata cursului. Copiii dovedesc calităţi motrice deosebite dar şi o mare dorinţă de a fi pe placul antrenorilor prin execuţiile lor”, a declarat antrenorul Mircea Drăgoi.
Proiectul „Tenis de câmp în sate şi comune din Bihor” se va încheia în câteva zile, dar iniţiatorii săi afirmă că vor reveni oricând, cu plăcere, la Ţeţchea, Şuncuiuş, Tileagd, Rieni, Tinca, Tămăşeu, Vadu Crişului, Nucet sau Vaşcău, „pentru că bucuria unui copil care te îmbrăţişează pentru că ai venit de departe ca să-l înveţi tenis nu se uită niciodată şi te cheamă mereu acolo unde el te aşteaptă cu speranţă şi încredere”, a conchis Mircea Drăgoi.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !