Electrofor Oradea pe primul loc

De Gavril Nutiu
Reactualizat la:
Electrofor Oradea pe primul loc
Echipa orădeană a câştigat turneul masculin, iar la feminin s-a impus Luv Beach Mamaia.

Ediţia 2014 a tradiţionalului turneu de beach-volley de la Oradea a constituit o reuşită organizatorică deplină, bucurându-se de un real interes din partea publicului orădean, prezent în număr remarcabil la terenul de la Ştrandul Ioşia Nord. La competiţie au luat parte 16 echipe masculine, respectiv 11 feminine. Turneul a fost organizat de CS de Beach-Volley Transilvania Oradea (vicepreşedinte Adam Şinca, director tehnic Radu Negruţ), în colaborare cu DJST Bihor şi Primăria Oradea. Chiar dacă nu au evoluat decât în număr foarte restrâns pentru echipe reprezentând oraşul nostru, din lipsa susţinerii financiare, jucătorii orădeni s-au aflat printre protagoniştii turneului.

La feminin, formaţia Fan Arad, alcătuită din orădencele Denisa Bujky şi Roxana Haidu, a disputat finala competiţiei, în compania echipei Love Beach Mamaia (Raluca Ispas, Marina Cojocaru), aceasta din urmă impunându-se cu scorul de 2-1. Finala mică a avut loc „în familie”, între echipele CSM Timişoara 1 (Adriana Melniciuc, Ioana Ordean) şi CSM Timişoara 2 (Andreea Bârsăneanu, Beatrice Galiţ). CSM Timişoara 2 şi-a învins concitadina cu scorul de 2-0. Cea mai bună jucătoare a competiţiei a fost declarată Beatrice Galiţ.

Orădenii, pe podium

Turneul masculin a fost câştigat de Electrofor Oradea, echipă alcătuită din Emil Lung şi Daniel Todoran, care a dispus în finala mare de „combinata” CSU Arad – Tomis Constanţa (Marius Mascovici, Andrei Laza) cu scorul de 2-1 (21-19, 14-21, 15-11). De notat faptul că Marius Mascovici este de asemenea orădean. Tot doi orădeni – Adrian Holhoş şi Moisa Abrudan au câştgat finala mică a turneului, pentru echipa Fan Arad, care s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa formaţiei Uni Show Room Cluj-Napoca (Bogdan Bratosin, Doru Ghimeş). Cel mai bun jucător al competiţiei a fost declarat Emil Lung, de la Electrofor Oradea.


DSC_0378

Echipele situate pe primele patru locuri au fost recompensate cu diplome, medalii, cupe şi premii constând în obiecte promoţionale oferite de sponsori. „Din păcate, nu am putut oferi premii în numerar, aşa cum se obişnuia până acum la turneele noastre. Chiar şi aşa, participanţii au fost mulţumiţi, toată lumea a considerat că a fost o ediţie reuşită. Una peste alta, am reuşit să ne descurcăm, în ciuda faptului că foarte puţini au fost aceia care au rămas alături de noi şi ne-au sprijinit la această a 18-a ediţie a turneului”, ne-a declarat directorul tehnic al CS de Beach-Volley Transilvania Oradea, Radu Negruţ.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !