Ella Bella și pirații din YupiLandia invadează ERA Park!

Ella Bella și pirații din YupiLandia invadează ERA Park!
În luna copiilor, îndrăgita Ella Bella revine la ERA Park, iar de data aceasta îi va aduce cu ea și pe pirații din YupiLandia!

Spectacolul se va desfășura duminică, 11 iunie, începând cu ora 18, sub cupola centrului comercial, și va dura aproximartiv 60 de minute.

Goangă, Flu-Flu, Cip-Cirip și Bombonel pornesc într-o aventură plină de suspans și veselie, în căutarea de comori. Ca să adune mulți galbeni și pentru a-și îndeplini, astfel, visul, eroii trebuie să treacă peste câteva obstacole. Goangă se dovedește a fi un pirat mereu întârziat și cu mult haz, dar e totodată iscusit și perseverent, reușind să treacă peste toate piedicile care îi vin în cale. Prin cântecelele bine alese, frumoasa Ella Bella va aduce misiunii multă energie, veselie și culoare, alături de Flu-Flu, Cip-Cirip și fantasticul și înțeleptul Bombonel.

„Gașca” din YupiLandia nu dă înapoi nici când în scenă apare Turbi, care își dorește să devină deținătorul absolut al comorii strânse până atunci de protagoniști. Ba dimpotrivă! Cu toate că Turbi este un agitat, strigă, aduce tot mai aproape furtuna și chiar se dă de pământ în încercarea sa de acapara toată avuția grupului, el va fi îmblânzit și chiar integrat în cercul prieteniei celorlalți eroi.

Una peste alta, show-ul „Ella Bella și pirații din YupiLandia” va aduce la ERA Park o poveste magică și interactivă, în care inclusiv copiii din public vor fi tranformați în pirați.

Ca de obicei, intrarea este gratuită pentru toată lumea, vă așteptăm cu drag!

Advertorial!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !