Eroi spartani de Craciun

De Veronica Bursaşiu
Eroi spartani de Craciun
Doi orădeni au alergat şi au făcut spinning 24 de ore, continuu.

S-a întâmplat vineri şi sâmbătă la Lotus Center în cadrul unei campanii umanitare în urma căreia Secţia de Oncologie de la Spitalul de Copii urmează să fie dotată cu un infuzometru şi un injectometru. Organizator al evenimentului a fost CS Xterra , iar adevăraţii eroi au fost Szokolszky Istvan şi Bereczki Tibor care au încercat să-şi depăşească limitele alergând şi pedalând 24 de ore. Chiar dacă ambii sportivi au performanţe de acest gen, gestul lor a fost o adevărată provocare, deoarece performanţele lor au avut loc în natură, în cu totul alte condiţii de ventilaţie şi oxigenare. Szokolszky Istvan a mărturisit că în cadrul campaniei „24 de ore pentru un zâmbet” atât el cât şi colegul său vor încerca astfel doar să-şi demonstreze solidaritatea cu copiii grav bolnavi care nu pot părăsi patul de spital nici în această perioadă şi că nu încearcă să depăşească nici un record.

„A fost o campanie foarte reuşită, am reuşit să ne îndeplinim obiectivele în ceea ce priveşte achiziţionarea aparetelor speciale pentru Spitalul Judeţean de Copii Oradea, Secţia de Oncologie. Mulţumim încă o dată sponsorilor : Transolut, Depozitul de Tricouri, Tehnoprint, Ideart , World Fitness, Triathlon Energy Shop şi partenerilor noştri Lotus Center şi Utopium. Doresc să le mulţumesc şi voluntarilor, şi echipei Salvamont Salvaspeo Bihor, pentru munca depusă în această campanie.Colegul meu de club Bereczki Tibor a reuşit să pedaleze pe aparatul de spinning 651 km, iar eu am alergat 164.07 km ”, a scris pe contul său de facebook Szokolszky Istvan, organizator al evenimentului.

 De nepreţuit

 La rândul său, Deme Molnar Joszef, care a contribuit decisiv la atingerea obiectivelor aceastei campanii, şi-a manifestat bucuria: ”Campania de caritate «24 de ore pentru un zâmbet» s-a încheiat cu succes. Am reuşit să adunăm 12.984 lei alergând şi pedalând, dăruind rezistenţa noastră fizică. Felicitari celor doi eroi Spartani, Bereczki Tibor care a pedalat respectiv Istvan Szokolszky care a alergat 24 de ore în continuu. Feliciatari pentru toţi cei care au urcat pe banda de alergare şi pe spining bike. Aţi făcut un lucru de nepreţuit”.

 FACT BOX

Echipa „24 h pentru un zâmbet”:

 -Florin Birta – Presedinte CSM Oradea

-Ritli Ladislau – Director Spitalul Judetean de Copii Oradea

-Delorean Gyula – Consilier local

-Kiss Tiberiu – Administrator MA Interglob Exim – Lotus Farkas Tia

-Bimbo Szuhai Tibor- Administraţia Domeniului Public

-Makai Andras

-Szekely Zoltan

-Jakob Zoltan

-Szilagyi Alexandru

– Gal Szabolcs

-Hanga Cristian

-Vince Norbert

-Pinter Laura

-Deme Jozsef

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !