bihon.ro Web analytics

Mărcile premium ale grupului Volkswagen, Audi şi Porsche, se vor alătura Formulei 1, după ce grupul auto german a fost convins că această mişcare va aduce mai mulţi bani decât va costa, a declarat luni directorul executiv al VW, Herbert Diess.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Pieton lovit pe strada Ovidiu Densușianu din Oradea
Un accident s-a petrecut luni de dimineață în strada Ovidiu Densușianu din Oradea.

BIHON Sport local

Luceafărul Oradea a ajuns la minus 10 puncte

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul polițist local Paul Kover a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. 1

BIHON CAO

Întreruperi Compania de Apă

BIHON CAO

Citiri Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Citiri contoare Compania de Apă Oradea

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Karpaten Bistro Haus, un restaurant orădean în stil bavarez! Evenimente private, meniul zilei, happy hour 1+1 gratis, muzică live, livrări la domiciliu!
Orădenii care doresc să servească un meniu deosebit cu specific bavarez o pot face aproape de centrul orașului, la Karpaten Bistro Haus. Localul este situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 77/A, pe locul fostului restaurant Intim.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Festivalul Baroc în Cetate: Oradea devine capitala muzicii baroce
A doua ediție a Festivalului Baroc se va derula în perioada 23-31 mai 2022.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

An pregătitor pentru studenții străini din cadrul Universității din Oradea
Studenții străini au la dispoziție un an pentru a învăța limba română, în cadrul unui program dezvoltat de Facultatea de Litere din Oradea.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Peste 1,3 milioane de euro pentru Universitate din Oradea în cadrul Erasmus+
Universitatea din Oradea se află în topul alocărilor de fonduri pentru proiectele de mobilitate Erasmus+. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Aleșii din Vadu Crișului, la „Trezoreria domnească” din Hajduszoboszló
În cadrul unui proiect comun finanțat de către BGA (Ungaria), o delegație de 12 persoane din Vadu Crișului a făcut cunoștiintă cu oportunitățile de vizitare oferite de localitatea maghiară Hajduszoboszló.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Campania națională „Săptămâna Prevenirii Criminalității” - polițiștii vor explica bihorenilor diferența între legal și ilegal
În această săptămână, polițiștii ies în stradă pentru a explica orădenilor care este diferența și limita dintre legal și ilegal, într-o nouă ediție a campaniei naționale „Săptămâna Prevenirii Criminalității”.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Platformele de deșeuri, la stadiul de 30-35%
Consiliul Județean Bihor anunță că lucrările la cele patru platorme pentru depozitarea deșeurilor din județul Bihor continuă, stadiul fizic al proiectelor din cele patru localități fiind cuprins între 30 și 35%.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

10 proiecte în bugetarea participativă - zonă special amenajată pentru surf pe Crișul Repede
Printre propuneri figurează amenajarea Crișului pentru surfing sau montarea de separatoare pe benzile rutiere urbane, dar și sistem eco de încălzire pentru viitorul sediu al Consiliului Județean.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.