Excelenţă în dans, la Filarmonică

De Otilia Șandor
Reactualizat la:
Dansatori, pregătiţi şi cu stil
Dansatori, pregătiţi şi cu stil
Aproape 200 de dansatori de la Feeling Dance au „rupt” scena de Crăciun.


Oradea are cu ce se mândri în de-ale dansului şi continuă să rămână de peste o jumătate de secol un punct de reper în ţară, la capitolul dans de societate. Şcoala de dans din Oradea, Feeling Dance, care tocmai a sărbătorit 15 ani de activitate, a oferit miercuri seară un regal, de Crăciun.

La Filarmonica Oradea, aproape 200 de dansatori de la Feeling Dance au oferit, într-o succesiune bine pusă la punct, momente magice.

Copii şi adulţi, împărţiţi pe grupe funcţie de gradul de pregătire, au dansat în ritm de cha-cha, vals lent, dar şi american, tango, bachata, jive şi chiar în music-hall. Toate momentele au fost impecabile, dovedind o dată în plus nivelul ridicat de predare al dansului clasic de societate şi latino la Feeling Dance Oradea.

Surprizele au condimentat tot spectacolul. Dansatorii premiaţi în ţară şi străinătate au fost evidenţiaţi şi au primit o statuetă, iar artizanul industriei orădene de dans de înaltă calitate, Cristian Jurcuţ, a primit în dar un calup de fotografii din cei 15 ani de activitate ai Feeling Dance.

După reprezentaţii, fiecare copil a fost răsplătit de Moş Crăciun, care nu a ezitat să arate auditoriului – în număr mare – că şi cei bătrâni, cu barbă albă pot dansa perfect. Punctul culminant a fost oferit de instructorii de dans de la Feeling Dance care au făcut câteva demo-uri regale, spre deliciul ucenicilor şi spectatorilor.

Ţinutele dansatorilor au fost pe măsura calităţii de excepţie a pregătirii, dar şi a muzicii pe care au dansat membrii Feeling Dance. Tot spectacolul a fost înregistrat, punctându-se astfel încă un moment special din istoria şcolii de dans orădene Feeling Dance.

Curs pentru părinţi

Cristian Jurcuţ a mărturisit că acest club a început acum 15 ani mai mult din joacă şi apoi, an de an a atras tot mai mulţi copii şi tineri.
Pentru anul viitor se anunţă concursuri de profil pentru performerii de aici, dar se pare şi iniţierea unui curs de dans special pentru părinţi, numărul membrilor Feeling Dance estimându-se a creşte mult, după solicitările primite până acum.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !