Felix Cozma – joi sef pe socialul Oradieri, vineri sef pe judet

De Călin Corpaş
Fost consilier judeţean PRM, în ultimii ani Felix Cozma s-a remarcat în PSD
Fost consilier judeţean PRM, în ultimii ani Felix Cozma s-a remarcat în PSD
Pesedistul Felix Cozma a lăsat Asociaţia Socială Comunitară Oradea (ASCO) pentru Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS).

La ASCO, Cozma fusese director adjunct şi, din 15 octombrie preluase atribuţiile directorului general Koncsek Vadnai Zita, plecată în pensie. Cozma a ales să nu mai aştepte până la concursul pentru ocuparea funcţiei de director plin la ASCO, îmbrăţişând varianta AJPIS Bihor. La AJPIS, funcţionarul public Cozma a fost numit temporar, pe o perioadă de şase luni, începând din 7 noiembrie. El o înlocuieşte pe Simona Vesa (PDL), aceasta preluând Serviciul Inspecţii Sociale din cadrul AJPIS. „Postul acesta l-am văzut ca pe o provocare, iar această variantă, de delegare pentru şase luni a unui funcţionar public, a fost cea mai rapidă. Volumul de muncă e foarte mare. Cu încă cel puţin jumătate mai mare decât era la ASCO”, ne-a declarat Felix Cozma, vineri, explicând, în acelaşi timp, de ce a ales să preia AJPIS.

Numele lui Felix Cozma se vehiculase şi pentru o candidatură pentru Parlament din partea USL, în colegiul 5 Ceica – deputaţi. În cele din urmă, primarii PSD din acel colegiu l-au preferat drept candidat pe primarul de Drăgăneşti, Gheorghe Bogdan.

Cozma Vasile Felix este absolvent al Universităţii din Oradea, licenţiat în Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, din anul 2007. Până de curând, Cozma a deţinut un lanţ de cinci farmacii în mediul rural din Bihor. Spune că a ales să le vândă deoarece îi era greu să activeze în acelaşi timp şi pe funcţii publice, şi în mediul privat.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !