Fermierii bihoreni au petrecut cu Aurel Tamas

Balul fermierilor
Balul fermierilor
Ştiu ce e munca, dar nu se dau îndărăt nici de la petreceri.

Cei mai importanţi actori din agricultura bihoreană au avut parte de o petrecere dedicată lor. Deja tradiţionalul bal al fermierilor bihoreni, organizat de şeful Agroind Cauceu, Dan Corbuţ, a avut loc într-o locaţie pe măsura invitaţilor, într-un cadru intim şi elegant, la President.

La petrecere au participat pestre 300 de invitaţi, colaboratori ai firmei conduse de Dan Corbuţ, manageri ai societăţilor cărora firma din Cauaceu le furnizează seminţe şi input-uri pentru agricultură. Este vorba, aşa cum spunea organizatorul, despre cei care produc hrană pentru tot judeţul Bihor şi nu numai. Printre invitaţi s-a aflat mangerul Nutrientul, Josif Pazuric, care a reuşit să intre anul trecut în Top Forbes 500 Miliardari direct pe poziţia 257, ori de fostul fotbalist al CFR Cluj, Adrian Anca, care are o firmă ce se ocupă de agricultură. Deşi a simţit că are chemare pentru a fi antrenor, „Caniggia” al Românilor, cum era numit Adi Anca, datorită asemănării cu celebrul fotbalist, nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a reorientat.

De altfel, agricultura este o tradiţie în familia Anca. Recent, Adrian Anca declara că este mândru şi bucuros că toată vara şi-a petrecut-o „cutreierând câmpul, călare pe combină” şi că câştigă mai bine decât din fotbal. Datorită noii identităţi, cea de agricultor, cunoscuţii îi spun “Boieru’ “. În această primăvară, Adrian Anca îşi dorea să intre pe piaţa vinului. Sorin Mudura, Ioan Cuc , dar şi deputatul Ioan Sorin Roman, cunoscut şi ca un important investitor în agricultură în zona Cefa, s-au regăsit printre invitaţi. Pe lista participanţilor s-au aflat şi oficialii Agriculturii bihorene, Nicolae Hodişan, şeful Direcţiei de Agricultură şi directorul coordonator al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, Traian Abrudan. Cu bunăvoinţa organizatorului evenimentului şi a gazdei Dan Corbuţ, şeful APIA a profitat de oportunitate pentru a anunţa fermierii că până miercuri trebuie să depună cereri prealabile pentru a le fi restituită rata dobânzii la creditele agricole contractate anul trecut.

Înainte de a declara deschisă petrecerea Dan Corbuţ a anunţat că toţi invitaţi participă la o tombolă a cărei premii erau extreme de atractive: o excursie în Antalya pentru două personae, un laptop, un atomizor şi cinci aparate pentru măsurarea PH-ului solului. Muzica de petrecere, dansurile populare, dar şi cele ţigăneşti, ritmuri retro şi în vogă au făcut neîncăpător ringul de dans. Surpriza serii a fost însă îndrăgitul interpret Aurel Tămaş care , la cererrea publicului a cântat „Când eram mai mic”, „Puşca şi cureaua lată”. Tămaş a cântat mai bine de un ceas pentru invitaţii lui Dan Corbuţ şi chiar, în final, s-a prins în horă. Petrecerea a durat până dimineaţă, dar participanţii deja se când ce surprize le va oferi Dan Corbuţ la balul de anul viitor.

V.B.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !