Final de studii, început de drum

De Crina Dobocan
Absolvenţii Facultăţii de Drept din Oradea
Absolvenţii Facultăţii de Drept din Oradea
Absolvenţii Facultăţii de Drept se pregătesc de examenul de licenţă şi de cel de admitere în profesie.

Momente încărcate de emoţie şi lacrimi de bucurie la Facultatea de Drept din Oradea. Câteva sute de persoane: studenţi, părinţi, rude, prieteni au participat la cursul festiv al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Oradea, specializările Drept şi Administraţie publică. Cursul a marcat finalul celor patru ani de studii. Studenţii, aflaţi în prag de licenţă, au fost vizibil impresionaţi de ultimele discursuri ale profesorilor, dar şi de cele ale autorităților locale şi ale colegilor lor.

Din acest moment, absolvenții se pregătesc pentru primii lor paşi în cariera de jurişti. Cei mai curajoşi îşi vor încerca norocul la examenele de admitere în Magistratură sau în Barou.

„Este un momemt încărcat de emoţie, dar şi un prilej de bucurie pentru absolvenţi şi aparţinătorii lor. Vă aşteaptă examene grele. Aţi ales practicarea unor profesii deloc uşoare. Ideea centrală de la care trebuie să porniţi este că trebuie să rezistaţi ca să puteţi merge mai departe. Rolul nostru, al profesorilor se încheie aici, urmează ca viitorul să vă aparţină”, le-a spus studenţilor, în scurtul său discurs, conf. univ. dr. Cristian Miheş.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !