Gala arbitrajului bihorean 2015

De Teodor Biriş
1Comentariu
Ovidiu Haţegan l-a premiat pe Radu Bitea împreună cu Laurenţiu Danşa
Ovidiu Haţegan l-a premiat pe Radu Bitea împreună cu Laurenţiu Danşa
Invitatul special a fost arădeanul Ovidiu Haţegan, cel mai bun arbitru român.

La capătul unui an care poate fi considerat reuşit, arbitrii bihoreni au organizat deja tradiţională „Gală a arbitrajului bihorean”.

Evenimentul desfăşurat la Pensiunea Ardealul în organizarea CJA Bihor şi a Asociaţiei „Cavalerii Fluierului” a adunat nume reprezentative din arbitrajul bihorean, şi nu numai, precum şi invitaţi speciali din diverse domenii.

Abia repatriat după jocul din Champions League de la Lisabona, unde a arbitrat Benfica – Atletico Madrid, Ovidiu Haţegan a onorat invitaţia venită de la colegul său de brigadă Octavian Şovre şi a fost „capul de afiş” al galei. Printre invitaţi s-au mai numărat Alexandru Boc – fost internaţional şi „vice” la LPF, Alex Krenek – membru în Comitetul Executiv al FRF sau Cornel Popa – preşedintele CJ.

Pantea s-a retras

Cornel Pantea a deschis ultima sa gală în funcţia de preşedinte al CJA Bihor. După 13 ani petrecuţi în fruntea arbitrajului, Pantea a decis să se retragă invocând motive personale. Premiat cu un trofeu pentru merite deosebite, Pantea lasă în urma sa un corp de arbitrii divizionari format din 18 membrii, ultimul promovat fiind Ludovic Zifceac în această toamnă.

Pentru activitatea depusă şi realizările avute în 2015 au fost acordate o serie de premii. În ierarhia celor mai buni „centrali# bihoreni, care activează în campionatele organizate de AJF Bihor, pe locul 1 s-a clasat Radu Bitea (33 de ani), care a primit „Trofeul dr. Mircea Neşu” de la Ovidiu Haţegan. Bitea a fost secondat de Flavius Pop (24 de ani) şi George Blaj (22 de ani).
În topul asistenţilor pe locul 1 s-a clasat Ionuţ Cheregi (25 de ani), urmat de Dacian Boruţ (23 de ani) şi Cristian Gozman (22 de ani).

La fete, prima a fost Jeanina Păduraru (27 de ani), podiumul fiind completat de Adina Popa (20 de ani) şi Paula Popa (17 ani).

De menţionat că arbitrii clasaţi anul trecut pe locul 1 şi-au confirmat trendul ascendent şi atât Răzvan Lădar, cât şi Nicolae Tătar, au reuşit să promoveze la Liga a III-a. După ce premiile au fost epuizate, seara s-a încheiat cu dans şi voie bună pe muzica lui Adi Balint şi Sorin Torje.

11fete Bihorul are arbitre top model ©GALA ARBITRAJULUI BIHOREAN

Premii acordate în cadrul galei:

Pentru activitatea desfăşurată în organizarea turneului UEFA pentru juniori Under 19: Gabriela Toderaş, Adina Popa şi Dorina Korozsi.

Pentru activitatea din cadrul CJA Bihor: Ionuţ Sur, Ioan Olaru, Marcel Pirtea, Florin Marian, Alexandru Herman.

Retragere din activitate: Daniel Dumuţa, Cristian Bologan, Călin Putyer, Carmen Neagu.

Arbitri de perspectivă: Radu Carţiş, Bogdan Bărar, Andrei Venter, Sergiu Ciarnău, George Oanea, Raul Sturz, Alexandru Bogdănel, Alex Beleneşi, Bogdan Guler, Diana Ilie, Bogdan Baciu.

Program „Tinere talente”: Ciprian Fiter, Rareş Lakatoş, Vlad Vida.
Promovare în eşaloanele superioare: Rareş Vidican, Răzvan Lădar, Nicolae Tătar, Ludovic Zifceac.

Pentru merite deosebite: Cornel Pantea, Ovidiu Haţegan, Octavian Şovre, Ciprian Danşa, Laurenţiu Danşa, Marius Omuţ.

Top 3 arbitri la feminin: 1. Jeanina Păduraru, 2. Adina Popa, 3. Paula Popa.

Top 3 arbitri asistenţi masculin: 1. Ionuţ Chereji, 2. Dacian Boruţ, 3. Cristian Gozman.

Top 3 arbitri masculin: 1. Radu Bitea, 2. Flavius Pop, 3. George Blaj.

Trofeele şi pachetele acordate au fost obţinute cu sprijinul „Asociaţiei Cavalerii Fluierului”1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor