Gala Atletismului Bihorean

De Gavril Nutiu
1Comentariu
Cornelia Deiac, performera sezonului, alături de antrenorul Virgil Preda FOTO: ORADEA BEST PHOTO
Cornelia Deiac, performera sezonului, alături de antrenorul Virgil Preda FOTO: ORADEA BEST PHOTO
Festivitatea de premiere a celor mai buni atleţi bihoreni din anul 2012 a reunit marea familie a atletismului din judeţul nostru.

Organizată şi condusă, conform obiceiului, de antrenorul Virgil Preda, gala s-a aflat în acest an la cea de-a XV-a ediţie. La manifestare au fost prezenţi sportivi, antrenori, profesori, conducători de cluburi, oameni de sport, părinţi ai atleţilor, sponsori.

„A fost un an mai modest faţă de sezonul trecut în ceea ce priveşte rezultatele pe plan internaţional, dar munca şi eforturile atleţilor şi antrenorilor au fost la fel ca întotdeauna. Atletismul bihorean a cucerit medalii la toate categoriile de vârstă şi în număr mare la seniori, fapt care dovedeşte că munca noastră nu este în zadar, iar rezultatele au continuitate”, a afirmat Virgil Preda, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism Bihor.

Festivitatea propriu-zisă a fost completată cu momente de muzică şi concursuri de cultură muzicală. În afara celor mai buni atleţi ai anului 2012, au mai fost recompensaţi numeroşi sportivi care n-au reuşit să intre în top, încadraţi la categoriile „Piticul de viitor”, „Speranţe”, „Debut pe podium” şi „Confirmări”.

Titlul de cel mai bun atlet al anului 2012 a fost cucerit de săritoarea în lungime Cornelia Deiac. Cornelia Deiac a fost foarte aproape de calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra, aflându-se la doar cinci centimetri de realizarea baremului A. Ea a îndeplinit baremul B, dar acest fapt n-a fost suficient. „Cornelia este una dintre cele mai bune săritoare ale continentului, dar i-a lipsit în acest an norocul pentru a ajunge la realizarea unei mari performanţe”, a spus antrenorul Virgil Preda. 

 

TOPUL CELOR MAI BUNI ATLEŢI

 

1. Cornelia Deiac, săritura în lungime, antrenor Virgil Preda, 6,67 m

2. Dorina Körözsi, 800 metri, antrenor Kádas Károly, respectiv Bianca Lazăr Fazecaş, aruncarea ciocanului, antrenoare Livia Méhes, 58,46 m

3. Ligia Grozav, săritura în înălţime, antrenor Virgil Preda, 1,80 m

4. Andrei Sasca, săritura în lungime, antrenor Virgil Preda, 7,62 m, respectivAlexandru Méhes, aruncarea ciocanului, antrenoare Livia Méhes, 55,88 m

5. Halai Erika, săritura în lungime, antrenor Virgil Preda, 6,20 m

6. Silviu Uivaroşan, săritura în lungime, antrenor Virgil Preda, 7,44 m

7. Cristian Sidea, 400 metri garduri, antrenor Marius Marinău, 52,48’’

8. Sergiu Perţe, săritura în înălţime, antrenor Virgil Preda, 1,95 m, respectiv Ionuţ Benea, aruncarea ciocanului, antrenoare Livia Méhes, 60,78 m

9. Mátyás József, aruncarea ciocanului, antrenoare Livia Méhes, 56,82 m

10. Sergiu Foltuţ, săritura în lungime, antrenor Virgil Preda, 7,17 m

 

Taguri: ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor