Gard mai solid, mai pretios

Gardul montat în 2011 nu-i destul de solid?
Gardul montat în 2011 nu-i destul de solid?
Primăria vrea gard mai robust între Informatica şi Decebal, deşi porţiunea are mai puţin trafic rutier.

Municipalitatea anunţă că anul acesta continuă campania de montare de gard de-a lungul malului Crişului între podurile de la Informatica şi Decebal. Dimensiunile gardului sunt identice cu cele ale porţiunii montate anul trecut pe tronsonul Centru – Pasarela Informatica, adică lungimea de 510 m şi înălţimea de 1,14 m. Doar generozitatea Primăriei este mai mare crescută: deşi lucrarea de anul trecut a fost executată pentru 109.965 lei de Draft Company SRL, anul acesta municipalitatea anunţă că oferă un maxim de 120.000 lei (fără TVA).

Alte dimensiuni

„Aceea a fost valoarea de anul trecut. În caietul de sarcini pentru lucrarea de anul acesta diferă grosimea, l-am vrut mai solid. Valoarea a rezultat după calcularea cantităţii şi a dimensiunilor”, spune Emil Benţan, adjunctul Direcţiei Tehnice din Primărie. Acesta nu a putut justifica decizia de a monta un gard mai solid, deci mai scump pe această porţiune unde accesul auto este mult redus faţă de tronsonul până-n centru, din simplul motiv că gardul mărgineşte o alee pietonală şi de biciclişti pe jumătate din traseu. Atribuirea lucrării se va face prin cerere de oferte, gardul având rostul „de protecţie a zonei recent amenajate de Administraţia Bazinală Ape Crişuri, delimitând astfel zona pistei de biciclete de zona verde dinspre malul Crişului”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

C.Gh.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !