Hai cu interesele OTL in Consiliu!

De Călin Corpaş
Reactualizat la:
8Comentarii
Hai cu interesele OTL in Consiliu!
Alesul judeţean Viorel Pop e acuzat că reprezintă interesele OTL în CJ, chiar de şefii Judeţului!

Un consilier judeţean chiar din propriul partid a reuşit să-l enerveze, ieri, pe preşedintele Consiliului Judeţean, Cornel Popa. Viorel Mircea Pop (PNL) a fost singurul care s-a împotrivit la acordarea licenţei de transport pe raza municipiului Oradea către firma Puşcău Trans SRL, pentru trei curse speciale care duc angajaţii la servici, spre Borş (Galassini şi Vitrerom SRL) şi Sântion (Microrom SRL). Împotrivirea sa nu e de natură să mire, de vreme ce Pop este atât preşedinte al Consiliului de Administraţie, cât şi director tehnic la OTL!

Pe Pop îl deranjează că aceste curse vor porni tocmai din Centrul Oradiei. „Mi se pare absolut jenant ca din Centrul Oradiei să plece aceste curse, de lângă liceul Gojdu”, a opinat Viorel Pop în plenul Consiliului Judeţean. Poziţia sa l-a nemulţumit vizibil pe preşedintele Cornel Popa, cel care şi într-o şedinţă recentă milita pentru diversitate între transportatori. Popa a văzut în poziţia lui Pop un partizanat evident cu interesele societăţii de transport local din Oradea. A intervenit un alt consilier judeţean, Traian Costa, care a ţinut să precizeze că CJ Bihor acordă licenţa în urma avizului pozitiv primit tocmai de la Primărie.

Pop a pus, însă, la îndoială faptul că Primăria agrează ca aceste autobuze ce fac curse în afara oraşului să aibă staţii în plin Centru. De altfel, consilierul judeţean angajat la OTL exact acest lucru îl cerea: ca astfel de curse să nu aibă acces în Centrul oraşului, propunând chiar ca angajaţii ce sunt transportaţi să vină cu maşinile proprii la autobuz!

„Să nu voteze!”

A intervenit şi vicepreşedintele Consiliului, Ioan Mang, care i-a pus în vedere lui Viorel Pop faptul că, prin poziţia sa la OTL, se află în incompatibilitate faţă de votul privind licenţele de transport acordate de CJ Bihor. „Domnul Pop, cel mai bun lucru aici ar fi să nu voteze, pentru că se află într-o situaţie oarecum de incompatibilitate. Este vorba despre curse către Galassini şi alte firme din Borş, care duc muncitorii către fabrică. Ar fi absurd să le interzicem să ia muncitorii din Centru şi să-i obligăm să-i ia din capătul oraşului”, crede Mang.

Liderul grupului PDL, Ionel Avrigeanu, a intervenit în sprijinul consilierului Pop. „Am înţeles de la domnul Pop, şi poate că are dreptate, că avizul (Primăriei – n.r.) este pentru curse judeţene. Aceste curse nu sunt curse judeţene, iar cursele speciale nu pot folosi staţiile curselor judeţene”, a opinat opozantul. Preşedintele Cornel Popa a închis, însă, discuţia cerând să se consemneze un vot împotrivă.

Promo OTL pentru turci

 

Taguri: , ,


8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor