Halloween Party, la Lotus

Halloween Party, la Lotus
Printesa-balerina, Soricelul, Batman, Micuta vrajitoare, Mister-dovleac si multe alte personaje si-au dat întâlnire luni dupa-amiaza sub cupola Lotus Market. Halloween Party a fost organizat de revista pentru copii „Noroceii”.

Halloween Party a fost organizat de revista pentru copii „Noroceii”. Toti participantii si-au propus ca prin mastile lor sa sperie duhurile, despre care se spune ca îsi fac de cap în noaptea de 31 octombrie – 1 noiembrie.

Cel mai mic participant a avut ceva mai mult de un an. Între participanti au avut loc si mici incidente, care au dat si mai multa culoare spectacolului. Mica printesa nu s-a speriat de Piratul cel înfricosator, ci de Batman, atfel ca Csilla a fost cu greu convinsa de mama ei sa i se alature acestuia la parada mastilor.

200 de premii

În schimb, Micutul soricel a declarat sus si tare ca nu-i este frica de pisici si ca este pregatit pentru lupta cu fantome. Alexia, Printesa-balerina, a fost mai degraba o prezenta suava, decât una înfricosatoare.

Ea si-ar fi dorit sa fie costumata în sirena, dar si ca printesa balerina arata extraordinar. Din arsenalul Micutei vrajitoare nu a lipsit matura, care era aproape tot atât de mare cât proprietara. Micii participanti au venit pregatiti sa concureze si la sectiunea cel mai haios, cel mai original si cel mai înfricosator bostan.

Organizatorii au oferit peste 200 de premii. Toti copiii aflati sub cupola Lotus Market  au primit dulciuri.

Veronica Bursasiu

Taguri: