„Îmbracă o IE cu mândrIE”: ERA Park te premiază iar pe copii îi așteaptă la o super petrecere tradițională!

„Îmbracă o IE cu mândrIE”: ERA Park te premiază iar pe copii îi așteaptă la o super petrecere tradițională!
ERA Park sărbătorește Ziua Iei cu multă veselie, cântece, dansuri și premii!

Toți cei care trec, sâmbătă, 24 iunie, pe la centrul comercial din Calea Aradului au șansa să câștige pe loc câte un voucher 20 de lei, cu condiția să fie îmbrăcați în tradiționalul obiect vestimentar românesc! Rețeta este simplă: participanții trebuie să se prezinte la InfoPoint-ul amplasat în zona Galeriei Carrefour, între orele 10 și 22, îmbrăcați cum se cuvine și… gata!

Începând cu ora 16, reprezentanții centrului comercial vor împărți tuturor deja tradiționala Plăcintă a Sânzienelor. Nu mai puțin de 1000 de bucăți vor fi înmânate celor care vin la ERA Park, în debutul unui ospăț pe cinste. De la ora 17, copiii și părinții lor sunt așteptați la o petrecere „câmpenească”, într-un decor adecvat, cu atmosferă pe măsură.

„Podul de piatră”, „Baba Oarba”, „Mi-am pierdut o bastistuță” și ”Alunelu” sunt doar câteva dintre jocurile tradiționale care-i vor captiva pe copii, într-un atelier tematic, alături de BombonERA. Micuții vor învăța, între altele, cum să facă o ie din ață pe planșe perforate, să confecționeze coronițe din Sânziene, să modeleze în lut și să picteze căni. Va fi paradisul poveștilor românești, la ERA Park, în care prichideii vor păși cu ajutorul unei expoziții de desene inspirată din basmele cu FătFrumos, Ileana Cosânzeana, zmei și zâne.

Cum era de așteptat, atât cei mici cât și însoțitorii lor sunt îndemnați să se îmbrace în ie și să-și facă poze într-un super decor tradițional românesc, iar BombonERA își va aștepta prietenii cu plăcinte delicioase cu mere.

Bineînțeles, participarea la toate aceste evenimente este gratuită, iar distracția e garantată!

Advertorial!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !