In memoriam col. Lucian Radulescu

De Otilia Șandor
1Comentariu
Col. (r) Lucian Rădulescu
Col. (r) Lucian Rădulescu
Actuala conducere a unităţii de detenţie orădeană a transmis că primul comandant, col. (r) Lucian Radulescu (1983-1997), „distins mentor”, a fost „un om de o deosebită ţinută morală, a condus cu onoare această instituţie în vremurile grele ale totalitarismului comunist fiind un profesionist desăvârşit care şi-a îndeplinit cu cinste misiunea încredinţată.

A fost un om corect care manifesta omenie şi bunătate ca un camarad şi a ştiut în ciuda tuturor greutăţilor întâmpinate să sară în ajutorul fiecăruia. Şi-a iubit munca pe care a dus-o la îndeplinire cu omenie si probitate profesională îndemnându-şi subalternii prin puterea exemplului impunând standarde de conduită morală şi profesională, în acele vremuri tulburi din toate punctele de vedere”.

Din aceste motive, toţi reprezentanţii Penitenciarului Oradea (simpli angajaţi şi din conducere) îşi exprimă regretul etern pentru această pierdere şi transmit că imaginea omului Rădulescu le va rămâne veşnic în amintire şi în inimi „ca un mentor care a deschis drumul vieţii multora dintre noi şi îi mulţumim pentru dragostea cu care ne-a înconjurat în anii vieţii”.

Şefii Penitenciarului adresează distinsei familii îndoliate condoleanţe şi alese mângâieri şi „îl roagă pe Bunul Dumnezeu să primească sufletul său bun şi iubitor într-o odihna Sa cea veşnică, „acolo unde nu este nici durere nici întristare nici suspinare”.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor