Inca patru zile pentru D 200

De Dan Birta
Inca patru zile pentru D 200
Termenul limită pentru depunerea declaraţiei D 200 este data de 27 mai.

Finanţele bihorene reamintesc că mai sunt patru zile până la expirarea termenului legal de depunere a declaraţia privind veniturile realizate în anul 2012. „La nivelul judeţului Bihor din aproximativ 15.450 de contribuabili estimaţi care au obligaţia depunerii declaraţiilor D200, au depus până azi, 9.215 contribuabili, ceea ce reprezintă 59,65 %”, ne-a declarat Ioan Mihaiu, directorul executiv al Finanţelor bihorene.

Cum se depune D 200

Formularul declaraţiei 200 poate fi descărcat de pe site-ul ANAF sau poate fi obţinut direct de la sediul administraţiilor finanţelor publice teritoriale.

„Originalul declaraţiei se depune sau se transmite la unitatea fiscală în a cărui rază teritorială contribuabilul are domiciliul potrivit legii, pentru persoanele fizice cu domiciliul fiscal în România sau la unitatea fiscală în a cărui rază teritorială se află domiciliul fiscal al împuternicitului, în cazul persoanelor fizice care nu au domiciliul fiscal în România”, a precizat Ioan Mihaiu.

D200 se depune pentru venituri din drepturi de proprietate intelectuală; din cedarea folosinţei bunurilor; din investiţii reprezentând câştiguri sau pierderi din transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise şi venituri din investiţii reprezentând câştiguri sau pierderi din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la administraţiile finanţelor publice teritoriale sau DGFP Bihor, Oradea str. D.Cantemir, nr. 2b, camera 303 sau telefon 0259.433.056.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !