Inca un pas spre Parcul Salca de pe malul Petei

7Comentarii
Perimetrul viitorului Parc Salca
Perimetrul viitorului Parc Salca
Primăria municipiului Oradea a finalizat procedura de achiziţie publică pentru atribuirea contractului de lucrări de execuție pentru amenajarea Parcului Salca, anunţă Biroul de Presă al municipiului.

Deschiderea ofertelor a avut loc în 28 decembrie 2012, iar la procedura de licitaţie au participat doi ofertanţi.

În momentul de faţă, procedura de licitaţie se află în perioada de evaluare a ofertelor depuse, în urma căreia va avea loc atribuirea contractului.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 1.930.894 lei fără TVA.

Primarul Ilie Bolojan a semnat contractul pentru amenajarea parcului Salca în vara anului trecut, proiectul fiind finanţat cu sprijinul Administraţiei Fondului pentru Mediu, prin „Programul naţional de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi”. Obiectivul general al acestui program este îmbunătăţirea calităţii mediului prin crearea de spaţii verzi în mediul urban. Cea mai mare parte (89,98%) din cheltuielile eligibile ale proiectului vin de la Administraţia Fondului pentru Mediu, restul constituind contribuţia proprie a Municipiului Oradea.

Parcul Salca va fi situat pe malul Peţei, între zona Cantemir şi complexul Lotus, va avea o suprafaţă totală de 34.140,00 mp, din care spaţiile verzi amenajate se vor întinde pe o suprafaţă de 21.721,00 mp.

Bani pentru Parcul Salca din Oradea

 7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor