Îşi transformă hobby-ul în profesie

De Crina Dobocan
Îşi transformă hobby-ul în profesie
Studenţii din 12 centre universitare, invitaţi să afle o nouă cale de a-şi transforma hobby-ul într-o profesie.


Universitatea din Oradea va găzdui săptămâna aceasta una dintre cele mai importante competiţii internaţionale din domeniul Ingineriei Electronice şi Telecomunicaţiilor. Concursul TIE 2015 (Tehnologii de Interconectare Electronică) se află la a 24-a ediţie şi se va desfăşura în perioada 22-25 aprilie, la Universitatea din Oradea, fiind organizat de Departamentul de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Facultăţii de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei.

„Concursul profesional studenţesc TIE 2015 este organizat anual, în diferite universităţi care pregătesc absolvenţi în domeniul Ingineriei Electronice şi Telecomunicaţii. Ediţia din acest an are ca motto «A WAY to turn your HOBBY into a PROFESSION (O cale de a-ţi transforma hobby-ul într-o profesie)». Competiţia reprezintă o excelentă oportunitate pentru studenţi de a-şi dovedi cunoştinţele teoretice acumulate în anii de studiu. Totodată, constituie o provocare de a realiza proiecte care să facă faţă celor mai ridicate standarde profesionale impuse de activitatea de proiectare şi de cercetare ştiinţifică”, spune Olimpia Popoviciu, purtătorul de cuvânt al Universităţii Oradea.

Ceremonie de premiere

Deschiderea competiţiei are loc joi, 23 aprilie 2015, de la ora 14, în Aula Magna. La concurs şi-au anunţat participarea echipe de studenţi din 12 centre universitare.

Concurenţii vor avea sarcina de a elabora un proiect pe baza unei tematici stabilite de către un comitet tehnic format din reprezentanţi ai angajatorilor din domeniul de profil. Prezentările studenţilor vor fi evaluate de către acelaşi comitet.

Competiţia propriu-zisă va avea loc vineri, 24 aprilie, între orele 8 şi 12, în Sala de Conferinţe a Bibliotecii universitare. Ceremonia de premiere este programată pentru vineri, începând cu ora 18:30, în Aula Magna a Universităţii. Toţi studenţii vor primi diplome de participare, iar cele mai bune participări vor fi recompensate cu premii şi certificate de excelenţă.

TIE 2015 este susţinut de Primăria Municipiului Oradea, prin intermediul managerului general al Parcului Industrial Oradea, Delia Ungur.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !