Lansarea primei burse de servicii din România

De Veronica Bursaşiu
Promotorii bursei
Promotorii bursei
Bursa de servicii asigură o piață liberă pentru serviciile de: evaluări, certfificări energetice, lucrări cadastrale și arhive.

Bursa de servicii de pe platforma www.wsr.ro a fost înființată de către evaluatorul membru ANEVAR, Mihai Hodişan, pentru a satisfice nevoia atât a furnizorilor de servicii cât și a clienților acestora de a activa într-o piață deschisă, transparentă și echitabilă! Platforma bursieră este dedicată furnizorilor de servicii din domeniul evaluărilor, serviciilor topografice și arhivistice. „Activitatea desfășurată pe platforma www.wsr.ro este în concordanță cu principiile după care ne ghidăm: independență, echitate, celeritate și transparență, având în vedere deschiderea către beneficiarii acestor servicii care au acum posibilitatea să solicite oferte de preț pentru servicii de evaluare, certificări energetice, servicii topografice și arhive într-un mod eficient, transparent și echitabil, atât pentru ei cât și pentru furnizorii de servicii. Platforma pune la dispoziția utilizatorilor un sistem informatic destinat eficientizării activității curente.

Bursa de servicii creează un mediu de afaceri cu o concurență loială, constructivă și transparentă”, spune Mihai Hodişan.
Serviciul este deschis din 10 noiembie, accesul este liber, utilizarea platformei se face pe bază de abonament.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !