Lăzăriştii au aniversat dulce

De Cristian Horgoș
Reactualizat la:
Un cercetaş, alături de un multiplu medaliat
Un cercetaş, alături de un multiplu medaliat
Lăzăriştii s-au întrecut în prăjituri şi colecţii la sărbătoarea de 24 de ani a Liceului orădean.

Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” Oradea a aniversat miercuri 24 de ani de la înfiinţare, în clădirea fostei Şcoli politice de lângă pompieri.

Programul a debutat cu tradiţionalul Carnaval al prăjiturilor, în cadrul căruia clasele de elevi au pregătit şi expus spre vânzare, în cantina Liceului, fel de fel de prăjituri şi chiar torturi.

La fel ca în anii precedenţi, s-au oferit premii pentru „Cea mai gustoasă prăjitură cu ciocolată”, „Cel mai bogat sortiment de prăjituri”, „Cea mai originală prăjitură”, „Cea mai aspectuoasă prăjitură”, şi „Cel mai delicios tort”.

O altă secţiune a reunit „Colecţii şi colecţionari” în holul principal, sub „ochii” amfitrionului imortalizat într-un tablou.

De pildă, Rareş Macaru, multiplu campion naţional de juniori şi tineret la box, şi-a expus medaliile şi cupele. Paul Tudusciuc a adunat o colecţie de eşarfe de cercetaşi şi ne-a destăinuit că se pregăteşte pentru o tabără de cercetăşie în zona Braşov. Iar Alexandru, confecţioner de corăbioare de lemn, şi-a adus la şcoală mini-colecţia de ceasornice şi, în calitate de străjer al timpului, ne-a declarat că e pregătit să le spună „bancul cu sosul” dascălilor care îşi lungesc lecţia în pauza elevilor: „s-o sunat!”.

Pe mese au mai putut fi admirate colecţii numismatice, de brăţări, reviste etc.

După premierea celor mai buni cofetari şi colecţionari, conducerea Liceului a susţinut, la amiază, un moment festiv închinat aniversării.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !