Let’s Do It, Romania!, pe 24 septembrie

Let’s Do It, Romania!, pe 24 septembrie
Acţiunea de ecologizare derulată la nivel naţional se află la a doua sa ediţie.

Proiectul „Let`s Do It, Romania!” se va repeta anul acesta printr-o nouă acţiune de voluntariat cu motto-ul „Curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi. În 24 septembrie!”. Misiunea proiectului constă în convingerea şi mobilizarea cetăţenilor şi autorităţilor să ia parte la cea mai mare iniţiativă de curăţare a României de gunoaie. Unul dintre obiectivele proiectului este acela de conştientizare a cetăţenilor cu privire la importanţa conservării mediului înconjurător şi adoptării unui comportament responsabil în relaţia cu natura.

În acest an, proiectul beneficiază la nivelul judeţului Bihor, de un sprijin deosebit din partea Gărzii Naţionale de Mediu Bihor. Echipa locală de coordonare este condusă de Pop Mihai, preşedintele Corpului de Voluntari a Gărzii de Mediu Bihor. Coordonarea proiectului se bucură şi de sprijinul organizaţiei studenţeşti AIESEC Oradea.

Să fim mai mulţi!

Echipa locală de implementare a proiectului „Let’s do it Romania!” doreşte să determine cât mai mulţi locuitori ai judeţului să participe activ la curăţenia generală din 24 septembrie, zi în care –asemeni celorlalte judeţe din ţară – oamenii responsabili şi cu simţ civic vor trebui să dovedească faptul că iau atitudine faţă de problemele grave ale mediului înconjurator şi împotriva nesimţirii multor semeni de a arunca gunoaie la voia întâmplării. Aşadar, bihorenii sunt invitaţi, cu toţii, să se înscrie ca voluntari la acest eveniment anual, sub aspectul implicării active în cel mai mare proiect social din ţara noastră. Nu de alta, dar bihorenii vor trebui să îmbunătăţească succesul proiectului „Let’s Do It, Romania!” din anul 2010.

Mizăm în continuare pe realizarea ambiţiei noastre de-a adăuga sloganului nostru ”Curăţenie în toată ţara într-o singură zi!” menţiunea „Odată pentru totdeauna”, se arată într-un comunicat semnat de Mihai Pop, coordonatorul pe Bihor (tel: 0743-614-718, email: bihor@letsdoitromania.ro).

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !