Madam Pondarosa, o cafenea cu specific tiganesc in Oradea!

Reactualizat la:
Madam Pondarosa, o cafenea cu specific tiganesc in Oradea!
Ne confruntam de mult cu idea de a face o cafenea in care sa nu fim “zdrobiti” de eticheta, de tinta, de spatele prea drept care se lasa cu dureri cumplite dupa o cafea sau o limonada.

Fascinatia pt cultul rrom exista, asa ca am dat frau liber imaginatiei iar rezultatul se numeste Madam Pondarosa. Nu va loviti aici dragii mei, de nume, rezonante, de haine sau papusi de firma, fara de care intrarea nu ar fi posibila, nici de nasuri uitate in vant, nici de atitudini care ne rapun bunul simt.

Madam Pondarosa va asteapta la o barfa (de ce sa nu recunoastem ca o barfa buna ne goleste creierul de nervi si stres) si la o cafea numa`buna de sorbit.

Cafeneaua este unica prin tema aleasa si sper ca fotografiile sunt suficient de graitoare si va invita sa ne calcati pragul. Tigancusele va asteapta cu zambetul pe buze, pregatite sa va faca sa va simtiti mai bine ca acasa.

I-am creat o legenda Pondarosei, aceasta fiind o tiganca ghicitoare, care, ne poarta noroc. Ne puteti gasi in complexul ERA Park, de pe Calea Aradului nr 62.

Pentru mai multe informatii intrati pe: http://madampondarosa.ro/  sau sunati la 0771.672.278.

PROMOTII:

Happy Hour: De luni pana vineri, intre orele 16:00 si 18:00, parintii care isi aduc copiii la Kangoroo Land (http://www.kangorooland.ro/), primesc o cafea gratuita la Madam Pondarosa. De asemenea, in acele doua ore, copiii se vor juca gratis la Kangoroo Land. Oferta ramane valabila pe toata durata verii.

Din 26 aprilie pana in 15 iunie, o zi intreaga de joaca la Kangoroo Land costa 15 ron !