Miza pe tineret la Luceafarul Felix

De Teodor Biriş
Miza pe tineret la Luceafarul Felix
Antrenorul Florin Farcaş va pregăti în retur echipa Luceafarul Felix, ajutat de Cornel Blejan şi Marius Popa.

Reunirea lotului Luceafărului nu a adus mari surprize. Au fost prezenţi jucători care au mai activat la Luceafarul Felix, plus alţii promovaţi de la echipa satelit. Singurii care nu au în CV gruparea bihoreană sunt portarul Dumitru Paul (22 de ani), fost la FC Bihor, ultima dată la FCM Turda, şi fundaşul stânga Bogdan Vlad (20 de ani), care a activat la Mako (Ungaria). De remarcat revenirile lui Sălăjan şi Cura de la CS Oşorhei, plus Cr. Morar (CS Vladimirescu). A lipsit portarul Bogdan Miron, pentru care sunt în derulare negocierile cu FC Braşov şi juniorul George Cornea, plecat la lotul naţional de juniori. Dacă mezinul este Cornea (17 ani), la polul opus se situează Zeno Bundea, care la 35 de ani este cel mai experimentat şi titrat jucător de la Luceafarul Felix.

„O rampă de lansare”

În debutul întâlnirii, patronul Gavrilă Ghilea a prezentat jucătorilor noul staff. „De azi (n.r. – miercuri) antrenor principal este Florin Farcaş, care va fi ajutat de Marius Popa şi Cornel Blejan. Ne vom axa în continuare pe jucători tineri, cu implicarea celor cu experienţă de la care să aibă ce să înveţe. Printr-o pregătire serioasă şi cu disciplină sperăm să obţinem rezultatele dorite, care să ne ferească de un loc retrogradabil”, le-a spus Ghilea jucătorilor. Actualul senator de Bihor consideră că „în Liga a II-a trebuie promovaţi tinerii care pot ajunge mai sus”

Finanţatorul Luceafărului a explicat de ce mizează pe Florin Farcaş. „Este un om de încredere în clubul nostru şi am convingerea că împreună cu cei din staff vor face treabă bună. Florin cunoaşte foarte bine lotul şi ştie ce are de făcut”. În tur, Farcaş a îndeplinit funcţia de manager general, iar acum îi succedează lui Călin Moldovan.

La reunirea fost prezent şi Ioan Cuc, unul din sponsorii clubului, care şi el militează pentru promovarea tinerilor: „Dorim să promovăm cât mai mulţi tineri bihoreni dacă se poate. Luceafărul se doreşte o rampă de lansare pentru ei. Cu seriozitate şi implicare, plus o pregătire bună, vor veni şi rezultatele”.

 

Lotul prezent la reunire

Portari: Alin Sălăjan, Dumitru Paul, Teodor Deac, Sergiu Ghilea

Jucători de câmp: Cosmin Letan, Adam Achim, George Bogdan, Bogdan Mintaş, Istvan Svarczkopf, Cristian Cura, Ovidiu Ghilea, Bogdan Lăscan, Dumitru Muntean, Andrei Haş, Cristian Jurca, Leo Jurca, Gheorghe Popescu, Florin Neaga, Constantin Roşu, Cristian Morar, Neluţ Roşu, Zeno Bundea, Sebastian Ianc, Ionuţ Cervinschi, Ionuţ Pantea şi Bogdan Vlad (Mako – Ungaria)

Staff tehnic: Florin Farcaş (antrenor principal), Cornel Blejan (preparator fizic) şi Marius Popa (antrenor cu portarii).

Luceafarul Felix a incheiat colaborarea cu Moldovan

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !