Nesimţire fără limite

De Otilia Șandor
2Comentarii
Nesimţire fără limite
Cei care ne conduc nu poartă grija celor care i-au votat, dovadă şi anunţul cu surle şi trâmbiţe că nu se mai acordă locuinţe – vile de serviciu pentru parlamentari.

Zis şi făcut, dar în schimbul asigurării de locuinţe, parlamentarii şi-au dat, fără mare zgomot mediatic, 1000 euro lunar pentru cazare – bani cu care, la o adică îşi pot închiria chiar vilă. Ce să însemne asta, că de fapt ţara are bani, dar nu pentru cei mulţi?

Începutul acestei săptămâni a punctat o nouă sfidare la adresa românului de rând, care nu doar că de-abia trăieşte de pe o zi pe alta, dar se îndatorează atunci când trebuie să se trateze.

Luni seară, dragii parlamentari ai ţării au votat (re)deschiderea unei farmacii doar pentru ei, care va funcţiona la Palatul Parlamentului. La această farmacie se vor elibera medicamente gratuite şi compensate cu reducere de 10 – 20% faţă de preţul pieţei. În plus, în cazul în care un parlamentar cere un medicament şi acesta nu este în respectiva farmacie, i se aduce din depozit în maxim 2 – 4 ore (faţă de câteva zile, chiar o lună sau şi mai mult – cum se întâmplă la farmaciile pentru muritorii de rând din România).

Nesimţirea e fără limite, fiindcă această decizie are caracter de lege şi a fost dată pentru ca parlamentarii „să nu mai trebuiască să meargă în oraș să ridice medicamentele”. Cu alte cuvinte, românii obişnuiţi pot sta cu orele la coadă la farmacii, pe caniculă sau ger, dar parlamentarii trebuie scutiţi, pe banii noştri. Până când?2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor