Noile reglementări fiscale, explicate într-un seminar

De Dan Birta
Noile reglementări fiscale, explicate într-un seminar
Antreprenorii locali au avut ocazia să afle informaţii despre legislaţia preţurilor de transfer.

Hotel Ramada a găzduit marţi, 26 ianuarie 2016, un seminar pe teme fiscale. „În contextul în care legislația prețurilor de transfer reprezintă una dintre temele importante în controalele fiscale derulate de autorități, Deloitte România vine în sprijinul companiilor prin organizarea unei serii de evenimente în șase orașe, în perioada ianuarie – martie 2016. În cadrul acestora, Deloitte își propune să analizeze impactul cerințelor de documentare prin prisma modificărilor aduse legislației referitoare la prețuri de transfer, precum și impozitul pe profit din perspectiva noilor norme de aplicare ale Codului fiscal”, transmite Ciprian Gavriliu, director Servicii fiscale, departamentul Preţuri de transfer Deloitte România.

Seria de evenimente cu tema „Noi reglementări în domeniul Prețurilor de Transfer și Impozitului pe Profit” va continua la Timişoara, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu, Iași, Brașov și București.

Teme de discuţie

„Prețurile de transfer au devenit, în ultima perioadă, una dintre temele predilecte ale autorităților fiscale din România, lucru care se observă prin numărul tot mai mare al controalelor efectuate pe prețuri de transfer practicate de către contribuabili cu părțile lor afiliate”, susţine Ciprian Gavriliu.

Inițiativa Deloitte România are loc și pe fondul dezbaterii publice a Ordinului ANAF privind condiţiile de solicitare şi prezentare a dosarului preţurilor de transfer.

„Dorim ca, prin această serie de seminare, reprezentanții companiilor locale să aibă ocazia de a afla concret cum se conturează noul peisaj fiscal, dar și care vor fi oportunitățile și dificultățile pe care le vor întâmpina în activitatea lor. Urmărim un dialog activ cu participanții, de aceea îi încurajăm pe cei prezenți să adreseze întrebări și să propună diverse situații reale de business pe care să le analizăm împreună”, a spus Dan Bădin, partener coordonator Servicii fiscale și juridice al Deloitte România.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !