O oră pentru Pâmânt! Vezi programul complet Earth Hour Oradea 2017

De Costel Demian
Reactualizat la:
2Comentarii
O oră pentru Pâmânt! Vezi programul complet Earth Hour Oradea 2017
Sâmbătă, 25 martie, Rotaract Oradea organizează a noua ediție Earth Hour – Ora Pământului, la Oradea.

UPDATE


La iniţiativa tinerilor din Rotaract, Oradea a fost primul oraş din România care s-a alăturat, începând cu anul 2008, mişcării globale Earth Hour – Ora pământului, alături de Bucureşti.

Earth Hour – Ora Pământului se sărbătorește în ultima sâmbătă a lunii martie. Tinerii voluntari din Rotaract Club Oradea împreună cu cei din Comunitatea Scoutiștilor Orionini vor asigura necesarul de lumânări ecologice şi vor coordona aprinderea acestora în Piaţa Unirii din Oradea, pe durata orei de stingere a luminilor.

„Ca în fiecare an, în ultima sâmbătă a lunii martie, milioane de oameni se alătura celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

În data de 25 martie 2017, la ora locală 20:30, în cele mai importante oraşe din lume și implicit România, timp de 60 de minute va fi oprit iluminatul publicitar şi cel în scop turistic, fără a afecta iluminatul public şi siguranța populației. De asemenea, persoane fizice şi juridice se vor alătura campaniei, fiind încurajate să oprească în acest interval orar folosirea acelor consumatori de energie electrică care nu sunt esenţiali (computere şi echipamente electronice lăsate în stare de funcţionare, becuri aprinse, firme publicitare etc.)”, precizează reprezentanții Rotaract.

Program Earth Hour Oradea 2017

Activităţile care vor marca în acest an Earth Hour în oraşul nostru, cu acordul Primăriei Oradea, sunt:

19:30 – aranjarea gulgutelor in Piata Unirii

20:00 – animații asigurate de Prietenii veseliei – cu 2 personaje indragite.

20:30 – stingerea parţială a luminilor din centrul oraşului;

– stingerea luminilor exterioare şi de iluminat ambiental în Piata Unirii timp de 1 oră;

– acestei cauze se alatura urmatoarele baruri din Pasajul Vulturul Negru: Lord`s Pub, Edison Pub, Steam, Lion, Green Pub și Black Eagle prin stingerea partiala a luminilor

– aprinderea sub formă de lumânări a logo-urilor oraganizatorilor Rotaract Club Oradea și simbolul 60+, pentru a răspândi informarea legată de importanţa folosirii cu atenţie a resurselor naturale şi accentuarea unui mod de viaţă sustenabil.

20:30 – 20:50 Momente artistice live ale elevilor de la Liceul de Arta:

– Vioara solo- Balada Ciprian Porumbescu

– Violoncel solo – Menuet

– Cvartet –Chitari

– Flaut –solo

– Flaut – duet – Vivaldi

– Muzica de camera- trompete

20:50 – 21:00 – moment muzical – cântece de munte, asigurat de Comunitatea Scoutiștilor Orionini

21:00 – 21:15 – Dans H2O

21:15 – 21:30 – Joggleri cu foc2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor