Oradean in poziţie de top: Andrei Benghea-Malaies

De Veronica Bursaşiu
1Comentariu
Oradean in poziţie de top: Andrei Benghea-Malaies
Va contribui la optimizarea şi diversificarea serviciilor de asistenţă în afaceri al unei multinaţionale de top din lume.

Chiar dacă are doar puţin peste 30 de ani, putem spune că este una dintre eminenţele cenuşii ale României. Orădeanul Andrei Benghea-Mălăieş a fost numit director executiv şi lider al echipei de Asistenţă pentru îmbunătăţirea performanţei în una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167,000 de angajaţi în 700 de birouri din 140 de ţări şi venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2012. Are 10 ani de experienţă în servicii profesionale pentru companii multinaţionale locale şi din Europa Centrală şi de Est, alături de firmele de consultanţă McKinsey şi Rennaissance Advisors – unde a fost şi Partener fondator. Andrei a avut de asemenea o activitate susţinută în sectorul public: A fost Şef de Cabinet în cadrul Ministerului Finanţelor Publice, membru al Consiliilor de Administraţie ale Imprimeriei Naţionale, ale Loteriei Naţionale, CFR şi Romaniafilm. Ulterior a fost numit de către Fondul Proprietatea membru fără drept de vot în Consiliul de Administraţie al Transelectrica. În ultimul an, Andrei Benghea-Malaieş a ocupat pentru scurt timp funcţia de Chief Executive Officer al Transelectrica.

Acum Andrei Benghea-Mălăieş se alătură Ernst & Young România în calitate de Director Executiv şi lider al echipei de Asistenţă pentru îmbunătăţirea performanţei. În acest rol, Andrei va sprijini eforturile companiei de a-şi extinde portofoliul de clienţi şi gama de servicii oferite în departamentul de Asistenţă în afaceri.“Mă bucur să mă întorc în domeniul consultanţei şi să mă alătur unei companii de talia Ernst & Young. Este un pas important în cariera mea şi îmi propun să sprijin compania pentru a crea plus-valoare la cel mai înalt nivel pentru partenerii săi, în cât mai multe şi mai diverse arii. Experienţa pe care am acumulat-o până acum, în consultanţă de management, dar şi în poziţii de conducere sau de execuţie, va oferi o nouă perspectivă asupra serviciilor de asistenţă în afaceri pe care le oferim pe piaţa locală”, explică Andrei.Andrei deţine o diplomă MBA din partea INSEAD şi este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de administrarea afacerilor în limbi străine. În Oradea, Qandrei s-a format ca om de succes la prestigiosul Colegiul Emanuil Gojdu.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor