Orădeni dezamăgiţi la 4TuningDay

29Comentarii
Orădeni dezamăgiţi la 4TuningDay
BUCURESTI – Ediţia din acest an a 4TuningDay, autoproclamată „Ziua Tuningului Românesc” a fost excesiv de comercializată în detrimentul competiţiei sportive.  Oradeni dezamagiti la 4TuningDay 04.04.2007 I Oradeni dezamagiti la 4TuningDay 04.04.2007 II Video

La această concluzie au ajuns cei 40 de orădeni care au reprezentat clubul WSR cu 15 autoturisme „preparate”. Însă circa 40% din cele 130-150 de maşini reunite în spaţiul fostului Metro din Aeroportul Otopeni au fost autoturisme de firmă, demo-caruri sau maşini prezentate de firme specializate pe tuning. „Au fost circa 15.000 de vizitatori, aşa încât pot aprecia că show-ul a fost un succes din punct de vedere financiar. Însă ne gândim dacă vom mai prezenta maşinile noastre la ediţia de anul viitor.

Am bătut 1.300 de kilometri, am stat de joi seară până duminică, iar organizatorii ne-au tratat cu indiferenţă crasă. Din punctul nostru de vedere, organizarea a lăsat mult de dorit. După patru zile de prezenţă, organizatorii s-au decis să ne întrebe dacă ne înscriem în competiţie de-abia duminică la ora 18:00 în condiţiile în care festivitatea de premiere era programată o oră mai târziu.

În semn de protest, orădenii şi maramureşenii au ieşit din sala de concurs”, ne-a comunicat Alexandru Bontea şi alţi reprezentanţi ai clubului West Side Racing (WSR).

Se mai cuvine să notăm că maşinile WSR au fost până acum foarte apreciate atât pe plan naţional cât şi la show-urile din Ungaria, „recoltând” o sumedenie de trofee la toate categoriile.

Cristian Horgos29Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor